Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orologi Orribili FC Demolition Man
Normal Tactiek Nuova Era
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 37.1
average Schieten very good
weak Passen adequate
hopeless Verdedigen average


1e minuut.
Pugliese probeert naar een medespeler te passen. Ogrodnik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zara. Zara krijgt een gele kaart. Ogrodnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Talik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Concina rent richting de bal. Concina schiet op doel. Avogari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Concina passt de bal met de wreef. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik draait met de bal, schiet en ... Rovere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avogari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orologi Orribili - FC Demolition Man 0:1

14e minuut.
Trida rent richting de bal. Trida geeft een lange en hoge pass. Anedda is nu in balbezit. Concina verovert de bal door een tackle van achteren. Concina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Concina is nu in balbezit. Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar haalt uit met een fantastische trap. Avogari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orologi Orribili - FC Demolition Man 0:2

17e minuut.
Fubini speelt de bal door. Andrenacci rent richting de bal. Ogrodnik onderschept slim de pass. Ogrodnik schiet op doel. Hana Omar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Hana Omar geeft de bal voor. Zara controleert de bal met de borst. Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik draait met de bal, schiet en ... Brusoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Avogari met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talik met een snelle inworp. Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orologi Orribili - FC Demolition Man 0:3

21e minuut.
Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik passt de bal met de wreef. Concina is nu in balbezit. Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Alberici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talik is nu in balbezit. Talik met een sublieme pass. Hana Omar is nu in balbezit. Hana Omar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Concina passt de bal in één keer door. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik passt de bal in één keer door. Hana Omar is nu in balbezit. Hana Omar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orologi Orribili - FC Demolition Man 0:4

35e minuut.
Inworp. Concina met de inworp. Andrenacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar onderschept slim de pass. Hana Omar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mataganov verovert de bal door een tackle van achteren. Mataganov geeft een hoge lob. Brusoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Ogrodnik de bal. Ogrodnik draait met de bal, schiet en ... Avogari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Concina rent richting de bal. Hana Omar heeft problemen om de bal te vangen. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orologi Orribili - FC Demolition Man 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orologi Orribili 68%, FC Demolition Man 32%.
Orologi Orribili - FC Demolition Man 0:5

50e minuut.
Talik probeert de bal met de borst te controleren. Talik geeft de bal voor. Daar is Fubini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ogrodnik met een sublieme pass. Concina is nu in balbezit. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik draait met de bal, schiet en ... Avogari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orologi Orribili - FC Demolition Man 0:6

57e minuut.
Anedda geeft een hoge lob. Bonamici kopt de bal weg. Fubini bereikt de bal nog maar net als eerste. Concina verovert de bal door een tackle van achteren. Concina geeft een lange en hoge pass. Avogari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik passt de bal met de wreef. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Avogari trapt de bal weg van het doel. Dincă kopt de bal weg. Anedda rent richting de bal. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Concina is nu in balbezit. Ogrodnik is nu in balbezit. Concina is nu in balbezit. Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Orologi Orribili - FC Demolition Man 0:7

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hana Omar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Brusoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concina rent richting de bal. Concina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik geeft de bal voor. Hana Omar rent richting de bal. Hana Omar haalt uit met een fantastische trap. Avogari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orologi Orribili - FC Demolition Man 0:8

80e minuut.
Concina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik probeert naar een medespeler te passen. Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orologi Orribili - FC Demolition Man 0:9

81e minuut.
Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ogrodnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dincă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hana Omar is nu in balbezit. Hana Omar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Orologi Orribili - FC Demolition Man 0:10

86e minuut.
Ogrodnik rent richting de bal. Concina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik rent richting de bal. Concina is nu in balbezit. Concina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orologi Orribili 61%, FC Demolition Man 39%.
Orologi Orribili - FC Demolition Man 0:10