Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carbonara FC Sporting Victoria
352 Tactiek Bagnoli
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.5 gemiddelde waardering 43.3
weak Schieten solid
poor Passen adequate
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Friend kan de bal niet met de borst controleren. Franceschin is nu in balbezit. Unzueta probeert naar een medespeler te passen. Kuniec geeft een hoge lob. Talero kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Casali bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen met een sublieme pass. Talero rent richting de bal. Talero draait met de bal, schiet en ... Calvanese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Bonaccorso geeft een lange en hoge pass. Wood kopt de bal weg. Klungelig pakt Artistico de bal. Talero rent richting de bal. Talero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Catarrinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catarrinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - Sporting Victoria 0:1

28e minuut.
Talero rent richting de bal. Talero passt de bal zonder na te denken. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho haalt uit met een fantastische trap. Inguanta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - Sporting Victoria 0:2

32e minuut.
Bonaccorso met een sublieme pass. Wood rent richting de bal. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Wood verovert de bal door een tackle van achteren. Wood probeert naar een medespeler te passen. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carbonara FC 72%, Sporting Victoria 28%.
Carbonara FC - Sporting Victoria 0:2

46e minuut.
Unzueta verovert de bal door een tackle van achteren. Unzueta probeert naar een medespeler te passen. Talero is nu in balbezit. Talero draait met de bal, schiet en ... Calvanese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - Sporting Victoria 0:3

47e minuut.
Talero probeert naar een medespeler te passen. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen geeft een hoge lob. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarrinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bonaccorso rent richting de bal. Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Talero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Kucab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wood met een sublieme pass. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Calvanese trapt de bal weg. Daar is Artistico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talero is nu in balbezit. Talero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - Sporting Victoria 0:4

64e minuut.
Friend rent richting de bal. Friend geeft een hoge lob. Wood speelt de bal door. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarrinho schiet op doel. Calvanese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Genovesi rent richting de bal. Wood onderschept slim de pass. Wood probeert naar een medespeler te passen. Catarrinho heeft problemen om de bal te vangen. Catarrinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kucab is nu in balbezit. Kucab geeft een lange en hoge pass. Daar is Artistico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho schiet op doel. Calvanese bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - Sporting Victoria 0:5

72e minuut.
Casali is nu in balbezit. Owen onderschept slim de pass. Owen met een sublieme pass. Talero rent richting de bal. Talero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Wood is nu in balbezit. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarrinho passt de bal met de wreef. Talero rent richting de bal. Talero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - Sporting Victoria 0:6

84e minuut.
Kucab kopt de bal weg. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pignone. Pignone krijgt een gele kaart. Catarrinho moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Catarrinho kan niet meer verder spelen. Grūbiņš komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Unzueta kopt de bal weg. Grūbiņš heeft problemen om de bal te vangen. Genovesi rent richting de bal. Grūbiņš onderschept slim de pass. Grūbiņš draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Wood verovert de bal door een tackle van achteren. Wood probeert naar een medespeler te passen. Grūbiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Grūbiņš haalt uit met een fantastische trap. Calvanese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - Sporting Victoria 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carbonara FC 78%, Sporting Victoria 22%.
Carbonara FC - Sporting Victoria 0:7