Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Victoria lelefc
Bagnoli Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 18
excellent Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen hopeless


1e minuut.
Klungelig pakt Unzueta de bal. Unzueta geeft de bal voor. Daar is Giaccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Grūbiņš is nu in balbezit. Grūbiņš probeert naar een medespeler te passen. Tealdi is nu in balbezit. Talero verovert de bal door een tackle van achteren. Talero haalt uit met een fantastische trap. Bellin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - lelefc 1:0

12e minuut.
Talero rent richting de bal. Talero met een sublieme pass. Grūbiņš rent richting de bal. Talero is nu in balbezit. Talero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bellin met een harde bal richting middenveld. Grūbiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Grūbiņš passt de bal met de wreef. Talero rent richting de bal. Talero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - lelefc 2:0

14e minuut.
Klungelig pakt Benevello de bal. Benevello probeert naar een medespeler te passen. Maglio rent richting de bal. Terlecki onderschept slim de pass. Terlecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Giaccio is nu in balbezit. Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen passt de bal met de wreef. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Giaccio is nu in balbezit. Giaccio speelt de bal door. Benevello is nu in balbezit. Gisbert onderschept slim de pass. Gisbert geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tealdi is nu in balbezit. Tealdi geeft een hoge lob. Inworp. Owen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gossenreiter geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Crocetti passt de bal met de wreef. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen passt de bal in één keer door. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki schiet op doel. Bellin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - lelefc 3:0

33e minuut.
Talero onderschept slim de pass. Talero passt de bal met de wreef. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki draait met de bal, schiet en ... Bellin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - lelefc 4:0

34e minuut.
Maglio is nu in balbezit. Maglio passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Tealdi de bal onder controle te krijgen. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Crocetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gossenreiter verovert de bal door een tackle van achteren. Gossenreiter passt de bal met de wreef. Terlecki rent richting de bal. Terlecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - lelefc 5:0

39e minuut.
Gossenreiter met een sublieme pass. Tealdi rent richting de bal. Terlecki onderschept slim de pass. Terlecki haalt uit met een fantastische trap. Bellin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Crocetti kopt de bal weg. Friend probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benevello is nu in balbezit. Benevello haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Victoria 29%, lelefc 71%.
Sporting Victoria - lelefc 5:0

50e minuut.
Owen geeft een hoge lob. Grūbiņš kopt de bal weg. Daar is Altini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - lelefc 6:0

55e minuut.
Unzueta passt de bal zonder na te denken. Gossenreiter met een sublieme pass. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Talero rent richting de bal. Talero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Unzueta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gossenreiter is nu in balbezit. Gossenreiter passt de bal zonder na te denken. Terlecki heeft problemen om de bal te vangen. Terlecki draait met de bal, schiet en ... Bellin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Terlecki geeft een lange en hoge pass. Grūbiņš probeert naar een medespeler te passen. Chicoli verovert de bal door een tackle van achteren. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - lelefc 7:0

78e minuut.
Andolina is nu in balbezit. Kuniec onderschept slim de pass. Kuniec geeft een hoge lob. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki schiet op doel. Bellin bokst de bal weg.

83e minuut.
Friend kopt de bal weg. Grūbiņš is nu in balbezit. Grūbiņš passt de bal met de wreef. Talero is nu in balbezit. Talero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gossenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gossenreiter passt de bal zonder na te denken. Talero is nu in balbezit. Talero draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Altini de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Victoria 14%, lelefc 86%.
Sporting Victoria - lelefc 7:0