Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JJStorm Foreste Infamissimi
luca Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Moga rent richting de bal. Crocitto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flemming. Flemming krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Mariano Marques rent richting de bal. Santos rent richting de bal. Mariano Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariano Marques schiet op doel. Terenghi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hâmpu neemt de hoekschop. Daar is Grković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariano Marques is nu in balbezit. Mariano Marques haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JJStorm - Foreste Infamissimi 1:0

27e minuut.
Mariano Marques is nu in balbezit. Santos rent richting de bal. Mariano Marques rent richting de bal. Klungelig pakt Mariano Marques de bal. Mariano Marques schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Schettino onderschept slim de pass. Schettino passt de bal in één keer door. Flemming probeert naar een medespeler te passen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel. Caverzaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Moga met een sublieme pass. Grković rent richting de bal. Grković speelt de bal door. Mariano Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariano Marques draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Carroll kopt de bal weg. Grković heeft problemen om de bal te vangen. Valcarenghi begaat een overtreding. Valcarenghi krijgt een gele kaart. Grković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carroll zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mariano Marques rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grković neemt de hoekschop. Mariano Marques springt en kopt de bal. Caverzaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JJStorm - Foreste Infamissimi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JJStorm 28%, Foreste Infamissimi 72%.
JJStorm - Foreste Infamissimi 2:0

48e minuut.
Hâmpu probeert naar een medespeler te passen. Schettino rent richting de bal. Mariano Marques onderschept slim de pass. Mariano Marques draait met de bal, schiet en ... Caverzaghi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JJStorm - Foreste Infamissimi 3:0

49e minuut.
Carroll rent richting de bal. Carroll probeert naar een medespeler te passen. Mariano Marques is nu in balbezit. Mariano Marques draait met de bal, schiet en ... Pagliai probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JJStorm - Foreste Infamissimi 4:0

59e minuut.
Hâmpu probeert naar een medespeler te passen. Santos rent richting de bal. Mariano Marques is nu in balbezit. Mariano Marques schiet op doel. Caverzaghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JJStorm - Foreste Infamissimi 5:0

62e minuut.
Terenghi geeft een hoge lob. Ambrosini kopt de bal weg. Lattanzio heeft problemen om de bal te vangen. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hâmpu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flemming probeert naar een medespeler te passen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JJStorm - Foreste Infamissimi 6:0

71e minuut.
Grković met een snelle inworp. Flemming controleert de bal met de borst. Flemming probeert naar een medespeler te passen. Mariano Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariano Marques schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hâmpu rent richting de bal. Flemming rent richting de bal. Flemming passt de bal met de wreef. Daar is Mariano Marques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariano Marques haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Grković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mariano Marques controleert de bal met de borst. Mariano Marques schiet op doel. Caverzaghi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JJStorm - Foreste Infamissimi 7:0

89e minuut.
Santos is nu in balbezit. Mariano Marques rent richting de bal. Santos is nu in balbezit. Mariano Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariano Marques draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JJStorm - Foreste Infamissimi 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JJStorm 18%, Foreste Infamissimi 82%.
JJStorm - Foreste Infamissimi 8:0