Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Salent Fc Frecce Sbalorditivi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Cenesa probeert naar een medespeler te passen. Passolungo rent richting de bal. Passolungo met een sublieme pass. Aquilino rent richting de bal. Aquilino haalt uit met een fantastische trap. Di Rienzo bokst de bal weg.

7e minuut.
Franchini geeft de bal voor. Foresti kopt de bal weg. Daar is Cenesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabella rent richting de bal. Cabella draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Mughini geeft een hoge lob. Franchini kopt de bal weg. Mughini kan de bal niet met de borst controleren. Burlandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlandi schiet op doel. Cosini bokst de bal weg.

20e minuut.
Cuccureddu passt de bal in één keer door. Daar is Cabella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ascosi rent richting de bal. Cabella rent richting de bal. Cabella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Caffarel geeft de bal voor. Inworp. Gozzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Passolungo bereikt de bal nog maar net als eerste. Passolungo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Salent Fc 42%, Frecce Sbalorditivi 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Salent Fc - Frecce Sbalorditivi 0:0

53e minuut.
Gasti rent richting de bal. Gasti geeft een hoge lob. Aquilino rent richting de bal. Aquilino haalt uit met een fantastische trap. Gozzo krijgt zijn hoofd ertegen. Di Rienzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Di Rienzo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ascosi de bal. Burlandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlandi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ramini met de inworp. Passolungo geeft een hoge lob. Aquilino heeft problemen om de bal te vangen. Aquilino haalt uit met een fantastische trap. Di Rienzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Salent Fc - Frecce Sbalorditivi 0:1

76e minuut.
Corbetta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sonzogni komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Cuccureddu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gozzo heeft problemen om de bal te vangen. Della Civita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozzo verovert de bal door een tackle van achteren. Gozzo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Buccino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gasti de bal. Cabella met een sublieme pass. Burlandi rent richting de bal. Burlandi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Foresti heeft problemen om de bal te vangen. Cabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabella schiet op doel. Burlandi is nu in balbezit. Burlandi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Salent Fc - Frecce Sbalorditivi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Salent Fc 47%, Frecce Sbalorditivi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Salent Fc - Frecce Sbalorditivi 1:1