Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AF Ostia 24 Real Partenope
352 Tactiek 433b
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 39.4
average Schieten good
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Airola met de inworp. Bargagna is nu in balbezit. Pejas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pejas krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Mormandi speelt de bal door. Bovina rent richting de bal. Afyonkarahisar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Afyonkarahisar krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Moga verovert de bal door een tackle van achteren. Moga geeft de bal voor. Pejas kopt de bal weg. Klungelig pakt Süllner de bal. Süllner schiet op doel. Asnago bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - Real Partenope 0:1

11e minuut.
Afyonkarahisar geeft een lange en hoge pass. Urbina rent richting de bal. Urbina passt de bal zonder na te denken. Süllner rent richting de bal. Süllner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Radan met de inworp. Moga rent richting de bal. Moga passt de bal in één keer door. Pejas is nu in balbezit. Pejas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Altosaar kan de bal niet met de borst controleren. Moga rent richting de bal. Moga passt de bal met de wreef. Pejas rent richting de bal. Pejas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Süllner de bal. Urbina rent richting de bal. Urbina passt de bal in één keer door. Pejas rent richting de bal. Pejas schiet op doel. Asnago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Mormandi rent richting de bal. Pejas verovert de bal door een tackle van achteren. Pejas met een sublieme pass. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina haalt uit met een fantastische trap. Asnago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mormandi rent richting de bal. Mormandi geeft een hoge lob. Afyonkarahisar kopt de bal weg. Airola heeft problemen om de bal te vangen. Airola geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Urbina geeft een hoge lob. Daar is Airola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altosaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas rent richting de bal. Pejas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Afyonkarahisar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bargagna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bovina is nu in balbezit. Bovina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan geeft een lange en hoge pass. Süllner bereikt de bal nog maar net als eerste. Süllner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - Real Partenope 0:2

44e minuut.
Airola is nu in balbezit. Pejas rent richting de bal. Pejas met een sublieme pass. Süllner rent richting de bal. Süllner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Urbina heeft problemen om de bal te vangen. Süllner rent richting de bal. Urbina is nu in balbezit. Süllner is nu in balbezit. Süllner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AF Ostia 24 69%, Real Partenope 31%.
AF Ostia 24 - Real Partenope 0:2

46e minuut.
Moga bereikt de bal nog maar net als eerste. Moga passt de bal zonder na te denken. Daar is Pejas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Süllner bereikt de bal nog maar net als eerste. Süllner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - Real Partenope 0:3

47e minuut.
Ceccucci met een sublieme pass. Genta is nu in balbezit. Genta passt de bal zonder na te denken. Pejas rent richting de bal. Pejas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Airola rent richting de bal. Airola geeft een lange en hoge pass. Zampella probeert de bal aan de voet te houden. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas haalt uit met een fantastische trap. Asnago bokst de bal weg. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - Real Partenope 0:4

51e minuut.
Ceccucci probeert naar een medespeler te passen. Bargagna is nu in balbezit. Afyonkarahisar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bargagna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bargagna kan niet meer verder spelen. Giustiniano komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Mormandi is nu in balbezit. Altosaar onderschept slim de pass. Altosaar met een sublieme pass. Süllner kan de bal niet met de borst controleren. Süllner haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Zampella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas verovert de bal door een tackle van achteren. Pejas speelt de bal door. Süllner rent richting de bal. Süllner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Altosaar heeft problemen om de bal te vangen. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk passt de bal in één keer door. Pejas is nu in balbezit. Pejas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Zampella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejas rent richting de bal. Süllner rent richting de bal. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Süllner de bal. Urbina is nu in balbezit. Süllner bereikt de bal nog maar net als eerste. Süllner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Altosaar is nu in balbezit. Altosaar geeft een lange en hoge pass. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Süllner is nu in balbezit. Süllner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pejas rent richting de bal. Dicandia is nu in balbezit. Süllner verovert de bal door een tackle van achteren. Süllner schiet op doel. Asnago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Quiñónez probeert de bal met de borst te controleren. Altosaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Altosaar passt de bal zonder na te denken. Süllner rent richting de bal. Süllner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AF Ostia 24 77%, Real Partenope 23%.
AF Ostia 24 - Real Partenope 0:4