Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Test Sommese
343 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Setti heeft problemen om de bal te vangen. Coppotelli rent richting de bal. Caterina onderschept slim de pass. Setti is nu in balbezit. Setti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Ponzetta met een sublieme pass. Vanazzi rent richting de bal. Vanazzi speelt de bal door. Ludovico rent richting de bal. Ludovico schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - Sommese 0:1

34e minuut.
Setti probeert naar een medespeler te passen. Vanazzi is nu in balbezit. Ludovico bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludovico draait met de bal, schiet en ... Amelia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - Sommese 0:2

41e minuut.
Vanoni geeft een lange en hoge pass. Mascino kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lazzari de bal onder controle te krijgen. Pasqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasqua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Test 61%, Sommese 39%.
FC Test - Sommese 0:2

50e minuut.
Cesca verovert de bal door een tackle van achteren. Cesca passt de bal met de wreef. Pasqua is nu in balbezit. Tasselli rent richting de bal. Tasselli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - Sommese 1:2

59e minuut.
Prebianca is nu in balbezit. Prebianca met een sublieme pass. Giovannelli is nu in balbezit. Ludovico verovert de bal door een tackle van achteren. Ludovico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - Sommese 1:3

68e minuut.
Coppotelli speelt de bal door. Mascino heeft problemen om de bal te vangen. Mascino passt de bal in één keer door. Pasqua is nu in balbezit. Pasqua draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Coppotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulgaro probeert naar een medespeler te passen. Ponzetta met een sublieme pass. Ludovico is nu in balbezit. Ludovico haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Caterina probeert naar een medespeler te passen. Prebianca bereikt de bal nog maar net als eerste. Prebianca met een sublieme pass. Setti rent richting de bal. Setti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - Sommese 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Test 45%, Sommese 55%.
FC Test - Sommese 1:4