Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messi ARG BAR PSG I boys
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Di Pisello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valli komt het veld opgelopen. Francioli trapt de bal weg. Falsetti Benvenuti is nu in balbezit. Met opzet legt Valli zijn tegenspeler op de grond. Valli krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Francioli met een sublieme pass. Ansuini rent richting de bal. Ansuini geeft een hoge lob. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Briozzi geeft een lange en hoge pass. Giudice probeert de bal met de borst te controleren. Bolzan met een sublieme pass. Tortini is nu in balbezit. Tortini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Falsetti Benvenuti is nu in balbezit. Falsetti Benvenuti speelt de bal door. Tortini is nu in balbezit. Canzonieri rent richting de bal. Canzonieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tenani met een snelle inworp. Daar is Bolzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolzan geeft een hoge lob. Tortini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - I boys 0:1

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maggioni met de inworp. Falsetti Benvenuti probeert naar een medespeler te passen. Tortini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi ARG BAR PSG 59%, I boys 41%.
Messi ARG BAR PSG - I boys 0:1

55e minuut.
Mendoza met een sublieme pass. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz geeft een lange en hoge pass. Toma rent richting de bal. Toma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Messi ARG BAR PSG - I boys 1:1

57e minuut.
Valli is nu in balbezit. Tortini rent richting de bal. Tortini passt de bal zonder na te denken. Daar is Mendoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendoza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - I boys 2:1

76e minuut.
Tortini bereikt de bal nog maar net als eerste. Valli verovert de bal door een tackle van achteren. Canzonieri onderschept slim de pass. Canzonieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Messi ARG BAR PSG - I boys 2:2

83e minuut.
Pellini is nu in balbezit. Pellini geeft een hoge lob. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi ARG BAR PSG 53%, I boys 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Messi ARG BAR PSG - I boys 2:2