Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PISA S.C Zorbignano
4-1-3-2 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 26.5
solide Schieten redelijk
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


6e minuut.
Brilli geeft een hoge lob. Candia probeert naar een medespeler te passen. Brilli met een sublieme pass. Andante is nu in balbezit. Andante schiet op doel. Candia bokst de bal weg.

7e minuut.
Carella geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciocca met een snelle inworp. Francini rent richting de bal. Francini schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Zorbignano 1:0

8e minuut.
Vidoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andante rent richting de bal. Carciofoli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Andante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Francini kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal. Andante heeft problemen om de bal te vangen. Andante draait met de bal, schiet en ... Candia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Candia trapt de bal weg. Lillo speelt de bal door. Pruner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tardioli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Brilli kopt de bal weg. Francini is nu in balbezit. Carciofoli met een sublieme pass. Klungelig pakt Andante de bal. Andante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Zorbignano 2:0

22e minuut.
Saraceni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Francini de bal. Carciofoli is nu in balbezit. Francini onderschept slim de pass. Francini schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zampella geeft de bal voor. Inworp. Vidoni met een snelle inworp. Andante rent richting de bal. Andante schiet op doel. Candia bokst de bal weg.

40e minuut.
Francini met een sublieme pass. Brilli rent richting de bal. Andante rent richting de bal. Andante haalt uit met een fantastische trap. Candia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Zorbignano 3:0

41e minuut.
Inworp. Vidoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brilli speelt de bal door. Andante bereikt de bal nog maar net als eerste. Andante haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Carciofoli controleert de bal met de borst. Francini bereikt de bal nog maar net als eerste. Francini passt de bal zonder na te denken. Andante probeert de bal met de borst te controleren. Andante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PISA S.C 28%, Zorbignano 72%.
PISA S.C - Zorbignano 3:0

48e minuut.
Brilli rent richting de bal. Brilli met een sublieme pass. Zampella is nu in balbezit. Andante verovert de bal door een tackle van achteren. Andante schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Francini bereikt de bal nog maar net als eerste. Francini schiet op doel. Candia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Carciofoli is nu in balbezit. Brilli begaat een overtreding. Carciofoli raakt geblesseerd tijdens het duel. Carciofoli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muzio kopt de bal weg. Klungelig pakt Masoni de bal. Masoni schiet op doel. Tardioli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cuccus rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Brilli speelt de bal door. Klungelig pakt Carella de bal. Andante is nu in balbezit. Andante draait met de bal, schiet en ... Candia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Zorbignano 4:0

60e minuut.
Ciocca met een sublieme pass. Francini bereikt de bal nog maar net als eerste. Francini passt de bal zonder na te denken. Andante rent richting de bal. Andante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Masoni kopt de bal weg. Lillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Baglivo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Baglivo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Lillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Lillo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Masoni heeft problemen om de bal te vangen. Masoni geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ciocca speelt de bal door. Brilli speelt de bal door. Andante is nu in balbezit. Andante schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Inworp. Ciocca met de inworp. Brilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brilli geeft de bal voor. Zampella heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Candia probeert naar een medespeler te passen. Saraceni kopt de bal weg. Andante is nu in balbezit. Andante haalt uit met een fantastische trap. Candia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Zorbignano 5:0

79e minuut.
Masoni probeert naar een medespeler te passen. Cuccus rent richting de bal. Trapé maakt een afschuwelijke overtreding. Cuccus wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

81e minuut.
Vidoni verovert de bal door een tackle van achteren. Vidoni passt de bal in één keer door. Ciocca met een sublieme pass. Andante rent richting de bal. Andante haalt uit met een fantastische trap. Candia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Brilli passt de bal in één keer door. Andante rent richting de bal. Andante haalt uit met een fantastische trap. Zampella probeert de bal aan de voet te houden. Candia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PISA S.C - Zorbignano 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PISA S.C 33%, Zorbignano 67%.
PISA S.C - Zorbignano 6:0