Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gioles Lesina Zorbignano
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 25.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
tragic Verdedigen weak


3e minuut.
Accareddu is nu in balbezit. Accareddu passt de bal in één keer door. Patuzzi is nu in balbezit. Masoni onderschept slim de pass. Masoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Arfelli rent richting de bal. Schisano is nu in balbezit. Schisano speelt de bal door. Daar is Muzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Masoni rent richting de bal. Sammataro geeft een hoge lob. Muzio probeert de bal aan de voet te houden. Cuccus is nu in balbezit. Cuccus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gioles Lesina - Zorbignano 0:1

22e minuut.
Vallebona trapt de bal weg van het doel. Schisano kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Masoni de bal onder controle te krijgen. Muzio rent richting de bal. Muzio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lillo geeft een lange en hoge pass. Arfelli speelt de bal door. Klungelig pakt Alboni de bal. Attuati rent richting de bal. Attuati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Muzio de bal. Sammataro rent richting de bal. Cuccus onderschept slim de pass. Muzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lavia rent richting de bal. Lavia probeert naar een medespeler te passen. Alboni is nu in balbezit. Attuati bereikt de bal nog maar net als eerste. Attuati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gioles Lesina 62%, Zorbignano 38%.
Gioles Lesina - Zorbignano 0:1

48e minuut.
Arfelli speelt de bal door. Alboni is nu in balbezit. Alboni met een sublieme pass. Attuati bereikt de bal nog maar net als eerste. Attuati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gioles Lesina - Zorbignano 1:1

53e minuut.
Ciniselli geeft de bal voor. Schisano heeft problemen om de bal te vangen. Alboni rent richting de bal. Attuati rent richting de bal. Attuati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pratellesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arfelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuccus begaat een overtreding. Cuccus krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Arfelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pratellesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ciniselli zijn tegenspeler op de grond. Ciniselli krijgt een gele kaart. Pratellesi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pratellesi kan niet meer verder spelen. Ierardi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Patuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni verovert de bal door een tackle van achteren. Muzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gioles Lesina - Zorbignano 1:2

78e minuut.
Masoni speelt de bal door. Muzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzio passt de bal zonder na te denken. Cuccus rent richting de bal. Cuccus haalt uit met een fantastische trap. Vallebona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Fanzini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lavia met een snelle inworp. Alboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Alboni geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Ciniselli geeft de bal voor. Cuccus rent richting de bal. Ghittoni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cuccus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Masoni neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gioles Lesina - Zorbignano 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gioles Lesina 47%, Zorbignano 53%.
Gioles Lesina - Zorbignano 1:3