Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brancaleone United Augusta Taurinorum
Antistenybis Tactiek 343
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
41.7 gemiddelde waardering 37.5
good Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Szulca geeft de bal voor. Mangiamele heeft problemen om de bal te vangen. Russi onderschept slim de pass. Pfeifer is nu in balbezit. Pfeifer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Long raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lascari komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Inworp. Vernaccia met de inworp. Cogoi met een sublieme pass. Ruberto is nu in balbezit. Ruberto passt de bal in één keer door. Yekmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Barreiro is nu in balbezit. Chiara onderschept slim de pass. Chiara probeert naar een medespeler te passen. Brancaleon rent richting de bal. Brancaleon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Arcansano passt de bal in één keer door. Heinz rent richting de bal. Heinz passt de bal in één keer door. Chiara is nu in balbezit. Chiara geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Arcansano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chiara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiara speelt de bal door. Brancaleon heeft problemen om de bal te vangen. Brancaleon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brancaleone United 40%, Augusta Taurinorum 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brancaleone United - Augusta Taurinorum 0:0

46e minuut.
Tobalski komt het veld opgelopen. Torrassa komt het veld opgelopen. Franchitti komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ruberto rent richting de bal. Lascari verovert de bal door een tackle van achteren. Lascari met een sublieme pass. Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Szulca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Franchitti de bal. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Franchitti verovert de bal door een tackle van achteren. Franchitti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Daar is Pintea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintea passt de bal zonder na te denken. Tobalski is nu in balbezit. Tobalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brancaleone United - Augusta Taurinorum 0:1

71e minuut.
Heinz geeft een lange en hoge pass. Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiara speelt de bal door. Brancaleon rent richting de bal. Brancaleon haalt uit met een fantastische trap. Yekmen bokst de bal weg. Vernaccia is nu in balbezit. Vernaccia schiet op doel. Yekmen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Franchitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea is nu in balbezit. Pintea passt de bal in één keer door. Torrassa rent richting de bal. Torrassa draait met de bal, schiet en ... Traversino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

83e minuut.
Vernaccia passt de bal met de wreef. Arcansano probeert naar een medespeler te passen. Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Brancaleon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brancaleon haalt uit met een fantastische trap. Paal! Yekmen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brancaleone United 49%, Augusta Taurinorum 51%.
Brancaleone United - Augusta Taurinorum 0:1