Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Eagles Brancaleone United
Normal Tactiek Antistenybis
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 39.1
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


8e minuut.
Cogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogoi passt de bal zonder na te denken. Vernaccia speelt de bal door. Ruberto is nu in balbezit. Ruberto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mangiamele geeft de bal voor. Chiara kopt de bal weg. Daar is Irmici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruberto rent richting de bal. Ruberto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vernaccia passt de bal in één keer door. Brancaleon heeft problemen om de bal te vangen. Zoratti is nu in balbezit. Brancaleon verovert de bal door een tackle van achteren. Brancaleon probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Vernaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernaccia geeft een hoge lob. Ruberto is nu in balbezit. Ruberto schiet op doel. Bagaglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Brancaleone United 0:1

23e minuut.
Sozzi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arcansano met een snelle inworp. Brancaleon probeert de bal met de borst te controleren. Brancaleon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bagaglia met een harde bal richting middenveld. Brancaleon is nu in balbezit. Brancaleon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cogoi geeft een hoge lob. Daar is Zoratti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruberto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Brancaleone United 0:2

36e minuut.
Vernaccia passt de bal in één keer door. Arcansano rent richting de bal. Arcansano geeft de bal voor. Chiara rent richting de bal. Chiara draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vernaccia passt de bal in één keer door. Cogoi is nu in balbezit. Cogoi passt de bal zonder na te denken. Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Brancaleone United 0:3

40e minuut.
Bastiani met een sublieme pass. Trosino heeft problemen om de bal te vangen. Trosino geeft een hoge lob. Chiara rent richting de bal. Chiara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Arcansano met een snelle inworp. Vernaccia rent richting de bal. Vernaccia speelt de bal door. Klungelig pakt Ruberto de bal. Ruberto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Eagles 72%, Brancaleone United 28%.
F.C. Eagles - Brancaleone United 0:3

46e minuut.
Pietravalle probeert naar een medespeler te passen. Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiara passt de bal zonder na te denken. Daar is Ruberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruberto haalt uit met een fantastische trap. Bagaglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Pietravalle kopt de bal weg. Cogoi speelt de bal door. Ruberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruberto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Brancaleone United 0:4

57e minuut.
Chiara verovert de bal door een tackle van achteren. Chiara speelt de bal door. Ruberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruberto draait met de bal, schiet en ... Bagaglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Cogoi onderschept slim de pass. Cogoi speelt de bal door. Zoratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruberto onderschept slim de pass. Ruberto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Brancaleone United 0:5

61e minuut.
Corpus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruberto verovert de bal door een tackle van achteren. Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiara draait met de bal, schiet en ... Bagaglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Arcansano met een snelle inworp. Vernaccia rent richting de bal. Vernaccia passt de bal zonder na te denken. Ruberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruberto draait met de bal, schiet en ... Bagaglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brancaleon bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Brancaleone United 0:6

71e minuut.
Cogoi probeert naar een medespeler te passen. Vernaccia geeft een lange en hoge pass. Daar is Corpus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruberto is nu in balbezit. Ruberto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vernaccia verovert de bal door een tackle van achteren. Vernaccia passt de bal met de wreef. Ruberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiara is nu in balbezit. Chiara haalt uit met een fantastische trap. Bagaglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Brancaleon onderschept slim de pass. Brancaleon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zoratti de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brancaleon zal de hoekschop nemen. Bagaglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruberto rent richting de bal. Ruberto draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Brancaleone United 0:7

80e minuut.
Chiara onderschept slim de pass. Chiara geeft een lange en hoge pass. Ruberto is nu in balbezit. Ruberto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Brancaleon probeert naar een medespeler te passen. Vernaccia speelt de bal door. Ruberto rent richting de bal. Ruberto schiet op doel. Bagaglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Brancaleone United 0:8

89e minuut.
Vernaccia speelt de bal door. Zoratti is nu in balbezit. Brancaleon bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleon draait met de bal, schiet en ... Bagaglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Brancaleone United 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Eagles 80%, Brancaleone United 20%.
F.C. Eagles - Brancaleone United 0:9