Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Particolari Augusta Taurinorum
Normal Tactiek 343
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 39.2
weak Schieten very good
weak Passen average
poor Verdedigen average


15e minuut.
Ronconi verovert de bal door een tackle van achteren. Pintea onderschept slim de pass. Pintea probeert naar een medespeler te passen. Barreiro probeert de bal met de borst te controleren. Barreiro draait met de bal, schiet en ... Quirico bokst de bal weg.

21e minuut.
Szulca is nu in balbezit. Szulca probeert naar een medespeler te passen. Pintea met een sublieme pass. Barreiro rent richting de bal. Barreiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Barreiro is nu in balbezit. Cudos is nu in balbezit. Cudos passt de bal zonder na te denken. Lupo is nu in balbezit. Lupo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Particolari - Augusta Taurinorum 0:1

24e minuut.
Aguiar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cudos de bal. Palminteri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palminteri krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Vak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Di Fazio de bal onder controle te krijgen. Cudos is nu in balbezit. Cudos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Barreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Barreiro met een sublieme pass. Cudos rent richting de bal. Lupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ramaglia met de inworp. Ronconi kan de bal niet met de borst controleren. Barreiro met een sublieme pass. Cudos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Particolari - Augusta Taurinorum 0:2

34e minuut.
Lupo verovert de bal door een tackle van achteren. Pintea met een sublieme pass. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Particolari - Augusta Taurinorum 0:3

40e minuut.
Lupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronconi met een sublieme pass. Palminteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos onderschept slim de pass. Cudos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vak is nu in balbezit. Vak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Di Fazio de bal. Cudos is nu in balbezit. Cudos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Szulca met een snelle inworp. Pintea is nu in balbezit. Pintea passt de bal zonder na te denken. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Particolari 74%, Augusta Taurinorum 26%.
AC Particolari - Augusta Taurinorum 0:3

48e minuut.
Cudos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea probeert naar een medespeler te passen. Lupo is nu in balbezit. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Szulca speelt de bal door. Lupo is nu in balbezit. Barreiro rent richting de bal. Lupo is nu in balbezit. Lupo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Duchêne speelt de bal door. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro passt de bal zonder na te denken. Cudos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos schiet op doel. Quirico bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szulca zal de hoekschop nemen. Barreiro springt en kopt de bal. Quirico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Vak onderschept slim de pass. Vak met een sublieme pass. Pintea met een sublieme pass. Barreiro rent richting de bal. Barreiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Particolari - Augusta Taurinorum 0:4

66e minuut.
Barreiro onderschept slim de pass. Simionati onderschept slim de pass. Simionati passt de bal met de wreef. Cudos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Vak is nu in balbezit. Vak passt de bal zonder na te denken. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Particolari - Augusta Taurinorum 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Particolari 74%, Augusta Taurinorum 26%.
AC Particolari - Augusta Taurinorum 0:5