Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASD Corigliano F.C. Eagles
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Alduina geeft de bal voor. Irmici bereikt de bal nog maar net als eerste. Irmici geeft de bal voor. Dejana bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Corigliano - F.C. Eagles 0:1

24e minuut.
Amadii met een sublieme pass. Troisio controleert de bal met de borst. Troisio speelt de bal door. Tegner is nu in balbezit. Tegner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dejana verovert de bal door een tackle van achteren. Bastiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Scolaris speelt de bal door. Bastiani rent richting de bal. Bastiani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Amadii rent richting de bal. Amadii speelt de bal door. Tegner is nu in balbezit. Tegner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASD Corigliano - F.C. Eagles 1:1

40e minuut.
Troisio verovert de bal door een tackle van achteren. Troisio passt de bal in één keer door. Amadii rent richting de bal. Amadii geeft een lange en hoge pass. Tegner maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Corigliano - F.C. Eagles 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Corigliano 52%, F.C. Eagles 48%.
ASD Corigliano - F.C. Eagles 2:1

47e minuut.
Marchesotti met een sublieme pass. Dejana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastiani is nu in balbezit. Dejana bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Troisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Troisio passt de bal met de wreef. Tegner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tegner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Corigliano - F.C. Eagles 3:1

72e minuut.
Inworp. Amadii zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Irmici probeert de bal met de borst te controleren. Troisio rent richting de bal. Troisio geeft een hoge lob. Bagaglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Corigliano - F.C. Eagles 4:1

74e minuut.
Alduina geeft een lange en hoge pass. Gaggioli rent richting de bal. Gaggioli met een sublieme pass. Troisio rent richting de bal. Troisio haalt uit met een fantastische trap. Bagaglia bokst de bal weg.

80e minuut.
Marchesotti is nu in balbezit. Amadii verovert de bal door een tackle van achteren. Amadii probeert naar een medespeler te passen. Tegner is nu in balbezit. Tegner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Corigliano 41%, F.C. Eagles 59%.
ASD Corigliano - F.C. Eagles 4:1