Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CasteFC Faine Bassi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Boldrini probeert naar een medespeler te passen. Fanini rent richting de bal. Giunto rent richting de bal. Fanini verovert de bal door een tackle van achteren. Fanini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dolenti heeft problemen om de bal te vangen. Dolenti met een sublieme pass. Zanoncelli rent richting de bal. D`Alessandro verovert de bal door een tackle van achteren. D`Alessandro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CasteFC 47%, Faine Bassi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CasteFC - Faine Bassi 0:0

51e minuut.
Alduino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alduino rent richting de bal. Zanoncelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zanoncelli geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orabona met de inworp. Klungelig pakt Zanoncelli de bal. Zanoncelli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Prato de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Fronzo rent richting de bal. Dilazzaro rent richting de bal. Dilazzaro met een sublieme pass. Venturino bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CasteFC 41%, Faine Bassi 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CasteFC - Faine Bassi 0:0