Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CasteFC Gorilla Appassionati
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


9e minuut.
La Marca geeft de bal voor. Chiochia probeert de bal aan de voet te houden. Tramonti rent richting de bal. Tramonti schiet op doel. Pietro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Gorilla Appassionati 0:1

11e minuut.
Rossato rent richting de bal. Ronchi verovert de bal door een tackle van achteren. Ronchi speelt de bal door. Tramonti is nu in balbezit. Tramonti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Gorilla Appassionati 0:2

12e minuut.
Klungelig pakt Boldrini de bal. Ronchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronchi met een sublieme pass. Tramonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramonti schiet op doel. Pietro bokst de bal weg.

16e minuut.
Melardi rent richting de bal. Melardi passt de bal met de wreef. Fanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanini schiet op doel. Sicignano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Gorilla Appassionati 1:2

24e minuut.
Boldrini verovert de bal door een tackle van achteren. Melardi is nu in balbezit. Melardi probeert naar een medespeler te passen. Fanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Tramonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotti verovert de bal door een tackle van achteren. Ronchi rent richting de bal. Ronchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Gorilla Appassionati 1:3

41e minuut.
La Marca kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lazzarotti de bal onder controle te krijgen. Tramonti is nu in balbezit. Tramonti schiet op doel. Pietro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CasteFC 47%, Gorilla Appassionati 53%.
CasteFC - Gorilla Appassionati 1:3

50e minuut.
Subacchi controleert de bal met de borst. Orabona bereikt de bal nog maar net als eerste. Subacchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orabona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rossato met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ramini met een harde bal richting middenveld. Rossato rent richting de bal. Rossato probeert naar een medespeler te passen. Orabona is nu in balbezit. Orabona geeft een lange en hoge pass. Ramini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Bertagna verovert de bal door een tackle van achteren. Bertagna probeert naar een medespeler te passen. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramonti onderschept slim de pass. Tramonti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pietro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Varner is nu in balbezit. Barracco verovert de bal door een tackle van achteren. Barracco met een sublieme pass. Fanini is nu in balbezit. Fanini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Rossato schiet op doel. Ramini met een sublieme pass. Boldrini kopt de bal weg. Fanini rent richting de bal. Fanini haalt uit met een fantastische trap. Ramini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Piano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ronchi kan de bal niet met de borst controleren. Boldrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronchi onderschept slim de pass. Ronchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CasteFC 56%, Gorilla Appassionati 44%.
CasteFC - Gorilla Appassionati 1:3