Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC New Team City Palermo FC
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bamberghi kan de bal niet met de borst controleren. Griso is nu in balbezit. Griso met een sublieme pass. Vassetti rent richting de bal. Vassetti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Camagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagni geeft een lange en hoge pass. Daar is Giambi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spini rent richting de bal. Spini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bottigli geeft een lange en hoge pass. Griso bereikt de bal nog maar net als eerste. Griso haalt uit met een fantastische trap. Vassetti maakt een snoekduik en kopt de bal. Rettori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Team City - Palermo FC 1:0

38e minuut.
Bamberghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassetti verovert de bal door een tackle van achteren. Vassetti passt de bal zonder na te denken. Spini bereikt de bal nog maar net als eerste. Spini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Team City 52%, Palermo FC 48%.
FC New Team City - Palermo FC 1:0

52e minuut.
Bocola bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocola verovert de bal door een tackle van achteren. Bocola haalt uit met een fantastische trap. Anzolini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Anzolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bocola is nu in balbezit. Bocola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Klungelig pakt Coliessa de bal. Morchi is nu in balbezit. Morchi speelt de bal door. Daar is Denni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC New Team City - Palermo FC 1:1

66e minuut.
Bologna geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tessaroli met een snelle inworp. Bocola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocola geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Congedo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tessaroli met de inworp. Bocola rent richting de bal. Bocola geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Team City 70%, Palermo FC 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC New Team City - Palermo FC 1:1