Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palermo FC Filusa
Normal Tactiek prova 1
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 37.2
average Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Daar is Ciminian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujnowski speelt de bal door. Badiali is nu in balbezit. Dosel onderschept slim de pass. Dosel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Thomas kopt de bal weg. Badiali heeft problemen om de bal te vangen. Dosel rent richting de bal. Dosel draait met de bal, schiet en ... Rettori maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Astiazarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Astiazarain geeft een hoge lob. Dosel is nu in balbezit. Dosel haalt uit met een fantastische trap. Rettori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palermo FC - Filusa 0:1

23e minuut.
Tisci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisci geeft de bal voor. Thomas kopt de bal weg. Astiazarain is nu in balbezit. Astiazarain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palermo FC - Filusa 0:2

26e minuut.
Tisci geeft een lange en hoge pass. Daar is Badiali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astiazarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel is nu in balbezit. Dosel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Bamberghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamberghi probeert naar een medespeler te passen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas draait met de bal, schiet en ... Rettori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Palermo FC - Filusa 0:3

29e minuut.
Astiazarain is nu in balbezit. Astiazarain passt de bal zonder na te denken. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Rettori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palermo FC - Filusa 0:4

32e minuut.
Bujnowski passt de bal in één keer door. Astiazarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Giambi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Astiazarain raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Astiazarain neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rettori trapt de bal weg. Tessaroli kopt de bal weg. Bujnowski geeft een hoge lob. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bujnowski passt de bal met de wreef. Dosel rent richting de bal. Dosel probeert naar een medespeler te passen. Astiazarain is nu in balbezit. Astiazarain schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Badiali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel draait met de bal, schiet en ... Rettori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palermo FC 74%, Filusa 26%.
Palermo FC - Filusa 0:4

54e minuut.
Ciminian geeft de bal voor. Dosel is nu in balbezit. Astiazarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Astiazarain draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dosel is nu in balbezit. Dosel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Giambi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciminian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Astiazarain rent richting de bal. Astiazarain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bujnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujnowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Badiali de bal. Astiazarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Astiazarain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palermo FC - Filusa 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palermo FC 69%, Filusa 31%.
Palermo FC - Filusa 0:5