Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tropea fc Nurapolis
Normal Tactiek 352
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 32.5
unsatisfactory Schieten good
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Baronti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podda. Baronti raakt geblesseerd tijdens het duel. Raminho met een snel genomen vrije trap. Scorpio rent richting de bal. Parusel verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Baronti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baronti geeft een lange en hoge pass. Kasiński controleert de bal met de borst. Kasiński geeft een hoge lob. Galhardo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Baronti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baronti geeft de bal voor. Scorpio kopt de bal weg. Galhardo rent richting de bal. Galhardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Crea onderschept slim de pass. Crea geeft een lange en hoge pass. Galhardo kopt de bal weg. Klungelig pakt Parusel de bal. Parusel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rangoni probeert naar een medespeler te passen. Kasiński speelt de bal door. Grandoni is nu in balbezit. Galhardo verovert de bal door een tackle van achteren. Galhardo haalt uit met een fantastische trap. Livori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Kasiński met een sublieme pass. Pancera heeft problemen om de bal te vangen. Pancera probeert naar een medespeler te passen. Galhardo is nu in balbezit. Galhardo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropea fc 71%, Nurapolis 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tropea fc - Nurapolis 0:0

49e minuut.
Galhardo is nu in balbezit. Galhardo passt de bal in één keer door. Kasiński speelt de bal door. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Nurapolis 0:1

51e minuut.
Blasi verovert de bal door een tackle van achteren. Blasi speelt de bal door. Accettola geeft de bal voor. Galhardo is nu in balbezit. Galhardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Pancera probeert naar een medespeler te passen. Parusel is nu in balbezit. Parusel speelt de bal door. Galhardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galhardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Grandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancera verovert de bal door een tackle van achteren. Pancera passt de bal met de wreef. Galhardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galhardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Nurapolis 0:2

61e minuut.
Accettola rent richting de bal. Kasiński onderschept slim de pass. Kasiński met een sublieme pass. Parusel is nu in balbezit. Parusel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Grandoni heeft problemen om de bal te vangen. Galhardo is nu in balbezit. Galhardo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Parusel de bal. Parusel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Inworp. Kasiński met een snelle inworp. Gaiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel onderschept slim de pass. Parusel speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rangoni geeft de bal voor. Daar is Blasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raminho rent richting de bal. Raminho geeft de bal voor. Daar is Zanchetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropea fc - Nurapolis 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropea fc 70%, Nurapolis 30%.
Tropea fc - Nurapolis 0:3