Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Vanti the ALLIANCE of SIXTEEN
Sweep Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Lonardi probeert naar een medespeler te passen. Agnelluti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnelluti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zecca de bal. Zecca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Vanti - the ALLIANCE of SIXTEEN 1:0

12e minuut.
Domino kopt de bal weg. Arcudi is nu in balbezit. Zecca begaat een overtreding. Zecca krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Daar is Mangiameli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Gamba probeert naar een medespeler te passen. Passaretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Biscia onderschept slim de pass. Biscia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Arcudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcudi geeft een lange en hoge pass. Mangiameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangiameli draait met de bal, schiet en ... Oneta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Vanti - the ALLIANCE of SIXTEEN 1:1

40e minuut.
Oberti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bellanova met de inworp. Zecca rent richting de bal. Zecca geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nolano geeft een hoge lob. Passaretti kopt de bal weg. Agnelluti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnelluti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oberti de bal onder controle te krijgen. Tavarozzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Vanti 59%, the ALLIANCE of SIXTEEN 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Vanti - the ALLIANCE of SIXTEEN 1:1

59e minuut.
Forte met een harde bal richting middenveld. Bellanova bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cofacci. Cofacci krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Lonardi probeert naar een medespeler te passen. Peccati rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mangiameli. Mangiameli krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Klungelig pakt Arcudi de bal. Tovagliari bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcudi begaat een overtreding. Tovagliari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Del Gamba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Vanti 49%, the ALLIANCE of SIXTEEN 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Vanti - the ALLIANCE of SIXTEEN 1:1