Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Appleknockers Flophouse
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4179
Apeltown FC 311
Jos Tactiek jos441
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 44
average Schieten average
solid Passen adequate
weak Verdedigen poor


1e minuut.
van der Gun speelt de bal door. Trkulja bereikt de bal nog maar net als eerste. Trkulja passt de bal in één keer door. van der Gun is nu in balbezit. van der Gun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Doeltrap. Drommel trapt de bal weg van het doel. Lake is nu in balbezit. Lake schiet op doel. Hupperts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - 311 0:1

7e minuut.
Lake speelt de bal door. Robben heeft problemen om de bal te vangen. Slivka is nu in balbezit. Slivka draait met de bal, schiet en ... Hupperts probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hupperts met een harde bal richting middenveld. Daar is van der Gun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slivka bereikt de bal nog maar net als eerste. Slivka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - 311 0:2

11e minuut.
Trkulja met een sublieme pass. Milojević rent richting de bal. Milojević geeft een hoge lob. Lake bereikt de bal nog maar net als eerste. Lake haalt uit met een fantastische trap. Hupperts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lake is nu in balbezit. Lake haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lake haalt uit met een fantastische trap. Hupperts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal rolt over de achterlijn. Hupperts trapt de bal weg. van der Gun is nu in balbezit. van der Gun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Wooter geeft een lange en hoge pass. Lake rent richting de bal. Klungelig pakt Lake de bal. Lake draait met de bal, schiet en ... Hupperts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - 311 0:3

19e minuut.
Lake kopt de bal weg. Kuneman is nu in balbezit. Kuneman geeft de bal voor. Lake is nu in balbezit. Lake draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lake rent richting de bal. Trkulja onderschept slim de pass. Trkulja passt de bal in één keer door. Klungelig pakt van der Gun de bal. van der Gun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - 311 1:3

27e minuut.
de Lange passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Gun met een snelle inworp. de Lange is nu in balbezit. de Lange draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wooter rent richting de bal. Inworp. van der Gun met de inworp. Wooter bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hupperts met een harde bal richting middenveld. Lake kopt de bal weg. Wooter rent richting de bal. Wooter draait met de bal, schiet en ... Hupperts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lake speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Gun met de inworp. Lake bereikt de bal nog maar net als eerste. Lake haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - 311 1:4

39e minuut.
Inworp. van der Gun met de inworp. Wooter is nu in balbezit. Wooter draait met de bal, schiet en ... Hupperts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Wooter rent richting de bal. Wooter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hupperts trapt de bal weg van het doel. van der Gun probeert de bal met de borst te controleren. Lake onderschept slim de pass. Lake haalt uit met een fantastische trap. Hupperts probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lake probeert naar een medespeler te passen. Inworp. van der Gun met een snelle inworp. de Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lange draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apeltown FC 54%, 311 46%.
Apeltown FC - 311 1:4

47e minuut.
Robben probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Snelders rent richting de bal. Snelders geeft de bal voor. Lake bereikt de bal nog maar net als eerste. Lake schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lake rent richting de bal. Lake schiet op doel. Hupperts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - 311 1:5

49e minuut.
Trkulja geeft een hoge lob. van der Gun is nu in balbezit. Lake is nu in balbezit. van der Gun onderschept slim de pass. van der Gun draait met de bal, schiet en ... Drommel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drommel probeert naar een medespeler te passen. Inworp. van der Gun met een snelle inworp. Wooter bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - 311 1:6

54e minuut.
Bottinelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lake met een snelle inworp. Trkulja bereikt de bal nog maar net als eerste. Trkulja haalt uit met een fantastische trap. Drommel bokst de bal weg.

60e minuut.
Champion onderschept slim de pass. Champion probeert naar een medespeler te passen. Trkulja met een sublieme pass. van der Gun bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Gun draait met de bal, schiet en ... Drommel bokst de bal weg.

65e minuut.
Ilie geeft een hoge lob. Inworp. van der Gun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wooter is nu in balbezit. Wooter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Lake haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Hupperts trapt de bal weg van het doel. Lake rent richting de bal. Lake schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Daar is Lake, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hupperts met een snelle inworp. van der Gun rent richting de bal. van der Gun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - 311 2:6

81e minuut.
Kuneman geeft een lange en hoge pass. Lake heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Gun. van der Gun krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Hupperts geeft de bal voor. Inworp. Lake met een snelle inworp. Wooter rent richting de bal. Wooter draait met de bal, schiet en ... Hupperts bokst de bal weg. Wooter rent richting de bal. Wooter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apeltown FC 44%, 311 56%.
Apeltown FC - 311 2:6