Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Zhōngguó U21
532* Tactiek CDUD
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
43.6 gemiddelde waardering 41.9
average Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen good


26e minuut.
Dabai geeft een hoge lob. Wellington kopt de bal weg. Chunjie probeert de bal aan de voet te houden. Ngatai rent richting de bal. Ngatai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Yuanhui geeft de bal voor. Inworp. Bryson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Power rent richting de bal. Power schiet op doel. Youyou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ngatai krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 44%, Zhōngguó U21 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Zhōngguó U21 0:0

46e minuut.
Daxing komt het veld opgelopen. Chengying komt het veld opgelopen. Guanzhong komt het veld opgelopen. Jingjing komt het veld opgelopen. Guozhang komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Overton geeft de bal voor. Guozhang probeert naar een medespeler te passen. Haisheng is nu in balbezit. Haisheng geeft een lange en hoge pass. Rancheng krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Zhōngguó U21 0:1

60e minuut.
Pu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gibbes komt het veld opgelopen. Kightley komt het veld opgelopen. Anthopoulos komt het veld opgelopen. Darney komt het veld opgelopen. McKeown komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Wellington is nu in balbezit. Daxing verovert de bal door een tackle van achteren. Jingjing probeert naar een medespeler te passen. Haisheng is nu in balbezit. Haisheng schiet op doel. McKeown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Wellington geeft de bal voor. Kightley bereikt de bal nog maar net als eerste. Chengying legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kightley is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Power legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Zhōngguó U21 1:1

73e minuut.
Rancheng probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Haisheng de bal. Wellington met een sublieme pass. Kightley bereikt de bal nog maar net als eerste. Kightley haalt uit met een fantastische trap. Guozhang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Anthopoulos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haisheng met een snelle inworp. Daxing geeft de bal voor. Rancheng maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 36%, Zhōngguó U21 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Zhōngguó U21 1:1