Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paisanos FC gradski park
N-5Def2WINGR2Up Tactiek non
55% Balbezit 45%
19% Spel op eigen helft 81%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 35.6
outstanding Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Suliński de bal. Kinick bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero geeft een hoge lob. Bolet maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - gradski park 1:0

5e minuut.
Bodin kopt de bal weg. Kełkowiecki rent richting de bal. Kełkowiecki geeft een hoge lob. Nemere rent richting de bal. Nemere haalt uit met een fantastische trap. Berić bokst de bal weg.

7e minuut.
Otero probeert naar een medespeler te passen. Cumana rent richting de bal. Cumana geeft een hoge lob. Nemere is nu in balbezit. Nemere draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Mladenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero onderschept slim de pass. Otero geeft een lange en hoge pass. Nemere springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - gradski park 2:0

13e minuut.
Nadeždić probeert de bal aan de voet te houden. Kełkowiecki is nu in balbezit. Kełkowiecki passt de bal in één keer door. Nemere is nu in balbezit. Nemere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Otero kopt de bal weg. Bodin heeft problemen om de bal te vangen. Kinick rent richting de bal. Nemere onderschept slim de pass. Nemere draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bodin heeft problemen om de bal te vangen. Nemere is nu in balbezit. Nemere draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Otero rent richting de bal. Otero probeert naar een medespeler te passen. Nemere rent richting de bal. Nemere schiet op doel. Berić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - gradski park 3:0

19e minuut.
Otero probeert naar een medespeler te passen. Berić probeert naar een medespeler te passen. Otero kopt de bal weg. Bolet is nu in balbezit. Bolet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Kełkowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kinick. Bolet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kełkowiecki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Otero kopt de bal weg. Nemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinick rent richting de bal. Nemere onderschept slim de pass. Nemere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Nadeždić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobosz met een snelle inworp. Kełkowiecki geeft een lange en hoge pass. Nemere maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero passt de bal zonder na te denken. Nemere rent richting de bal. Nemere haalt uit met een fantastische trap. Berić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Loreto passt de bal met de wreef. Nemere rent richting de bal. Bodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet is nu in balbezit. Bolet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - gradski park 4:0

34e minuut.
Cumana met de inworp. Mladenov probeert naar een medespeler te passen. Bolet is nu in balbezit. Bolet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - gradski park 5:0

38e minuut.
Daar is Bolet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kełkowiecki is nu in balbezit. Kełkowiecki met een sublieme pass. Bolet rent richting de bal. Bolet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Dobosz passt de bal zonder na te denken. Joveljić probeert de bal aan de voet te houden. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - gradski park 6:0

45e minuut.
Inworp. Koprivica komt het veld opgelopen. Drizić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paisanos FC 15%, gradski park 85%.
Paisanos FC - gradski park 6:0

50e minuut.
Kełkowiecki onderschept slim de pass. Kełkowiecki probeert naar een medespeler te passen. Bolet rent richting de bal. Bolet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - gradski park 7:0

53e minuut.
Kełkowiecki kopt de bal weg. Otero rent richting de bal. Otero geeft een hoge lob. Bolet is nu in balbezit. Bolet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kełkowiecki zal de hoekschop nemen. Bolet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Joveljić rent richting de bal. Joveljić speelt de bal door. Drizić is nu in balbezit. Bolet onderschept slim de pass. Bolet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kełkowiecki onderschept slim de pass. Kełkowiecki passt de bal in één keer door. Bolet rent richting de bal. Bolet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - gradski park 8:0

60e minuut.
Kełkowiecki geeft een lange en hoge pass. Baljak rent richting de bal. Baljak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cumana de bal. Cumana geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bolet rent richting de bal. Bolet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - gradski park 9:0

66e minuut.
Nedić is nu in balbezit. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero passt de bal met de wreef. Nemere is nu in balbezit. Nemere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nemere rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Suliński zal de hoekschop nemen. Kełkowiecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Drizić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kełkowiecki neemt de hoekschop. Bolet springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Joveljić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kełkowiecki rent richting de bal. Kełkowiecki passt de bal met de wreef. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kinick kopt de bal weg. Todorović speelt de bal door. Bodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet onderschept slim de pass. Bolet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Otero probeert naar een medespeler te passen. Nemere rent richting de bal. Kinick legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kinick krijgt een gele kaart. Nemere raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nemere neemt zijn aanloop. Berić bokst de bal weg. Bolet is nu in balbezit. Bolet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kełkowiecki is nu in balbezit. Kełkowiecki passt de bal met de wreef. Bolet is nu in balbezit. Bolet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Baljak onderschept slim de pass. Baljak geeft een lange en hoge pass. Bolet kopt de bal weg. Nemere is nu in balbezit. Nemere draait met de bal, schiet en ... Berić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - gradski park 10:0

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Berić niet meer kan verder spelen. Romay komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paisanos FC 23%, gradski park 77%.
Paisanos FC - gradski park 10:0