Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Al-Jamal Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1320
Al-Jamal Kerala ke Haathi
451 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 22.8
adequate Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen average


2e minuut.
Palpacelli met een snelle inworp. Kieruczenko geeft een hoge lob. Callejas kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuberski de bal. Kuberski schiet op doel. Uppalapati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Callejas passt de bal met de wreef. Kieruczenko is nu in balbezit. Kieruczenko met een sublieme pass. Kuberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuberski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Palpacelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kieruczenko is nu in balbezit. Kieruczenko passt de bal met de wreef. Kuberski rent richting de bal. Kuberski draait met de bal, schiet en ... Uppalapati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Callejas onderschept slim de pass. Terán rent richting de bal. Thuvaradran begaat een overtreding. Thuvaradran krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Swapnil is nu in balbezit. Kieruczenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kieruczenko passt de bal zonder na te denken. Kuberski is nu in balbezit. Kuberski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - Kerala ke Haathi 1:0

36e minuut.
Chelidonis geeft de bal voor. Klungelig pakt Kieruczenko de bal. Kieruczenko met een sublieme pass. Kuberski is nu in balbezit. Kuberski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Jamal 37%, Kerala ke Haathi 63%.
Al-Jamal - Kerala ke Haathi 1:0

46e minuut.
Mati komt het veld opgelopen. Mustafa komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Shapovalov met een sublieme pass. Kuberski is nu in balbezit. Kuberski passt de bal in één keer door. Kieruczenko is nu in balbezit. Kieruczenko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - Kerala ke Haathi 2:0

75e minuut.
Giriraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Giriraj geeft de bal voor. Terán kopt de bal weg. Daar is Callejas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callejas geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - Kerala ke Haathi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Jamal 30%, Kerala ke Haathi 70%.
Al-Jamal - Kerala ke Haathi 3:0