Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dorchester Dynamo Ari FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
Weaver geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barmby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Everett is nu in balbezit. Everett haalt uit met een fantastische trap. Fox probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Fox speelt de bal door. Edge is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ince. Ince krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Farmer speelt de bal door. Rogan kan de bal niet met de borst controleren. Rogan speelt de bal door. Edge rent richting de bal. Edge draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Shearеr verovert de bal door een tackle van achteren. Shearеr probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ince, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Daar is Farmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilson is nu in balbezit. Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Earthy kan de bal niet met de borst controleren. Everett verovert de bal door een tackle van achteren. Everett passt de bal in één keer door. Sharp is nu in balbezit. Sharp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby is nu in balbezit. Rogan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Edge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edge haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dorchester Dynamo 60%, Ari FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dorchester Dynamo - Ari FC 0:0

54e minuut.
Weaver geeft de bal voor. Shearеr kopt de bal weg. Farmer is nu in balbezit. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
McConnell probeert de bal aan de voet te houden. Shearеr rent richting de bal. Shearеr passt de bal met de wreef. Sharp rent richting de bal. Sharp schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Shearеr passt de bal zonder na te denken. Farmer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Earthy. Earthy krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Klungelig pakt Shearеr de bal. Wilson rent richting de bal. Rogan met een sublieme pass. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dorchester Dynamo 53%, Ari FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dorchester Dynamo - Ari FC 0:0