Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gargzdu Ginklanesys Man Und
Normal Tactiek 523
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 45.2
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lacey. Văn Vũ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tezalmaz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ginola de bal. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gargzdu Ginklanesys - Man Und 0:1

11e minuut.
Buchla verovert de bal door een tackle van achteren. Ockernahl rent richting de bal. Ockernahl speelt de bal door. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... Fenchurch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gargzdu Ginklanesys - Man Und 0:2

17e minuut.
Dodd met een snelle inworp. Văn Vũ is nu in balbezit. Lacey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lacey krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Thái Minh heeft problemen om de bal te vangen. Thái Minh passt de bal met de wreef. Ordiales is nu in balbezit. Ordiales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gargzdu Ginklanesys - Man Und 0:3

22e minuut.
Thái Minh met een sublieme pass. Marcelo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valderrama. Valderrama krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Csáki speelt de bal door. Ordiales speelt de bal door. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. Fenchurch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Csáki speelt de bal door. Klarin rent richting de bal. Klarin passt de bal zonder na te denken. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gargzdu Ginklanesys - Man Und 0:4

27e minuut.
Valderrama passt de bal in één keer door. Ordiales bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordiales probeert naar een medespeler te passen. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gargzdu Ginklanesys - Man Und 0:5

31e minuut.
Ordiales heeft problemen om de bal te vangen. Ordiales probeert naar een medespeler te passen. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gargzdu Ginklanesys - Man Und 0:6

34e minuut.
Ockernahl kopt de bal weg. Naylor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ordiales is nu in balbezit. Ordiales geeft de bal voor. Thái Minh springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Valderrama is nu in balbezit. Valderrama passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Klarin de bal. Văn Vũ rent richting de bal. Valderrama geeft de bal voor. Fenchurch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Thái Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thái Minh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gargzdu Ginklanesys - Man Und 0:7

38e minuut.
Valderrama passt de bal met de wreef. Ordiales rent richting de bal. Ordiales passt de bal met de wreef. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gargzdu Ginklanesys - Man Und 0:8

39e minuut.
Lucas met een sublieme pass. Lacey is nu in balbezit. Lacey passt de bal in één keer door. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh schiet op doel. Fenchurch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Marcelo speelt de bal door. Daar is Ginola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dodd is nu in balbezit. Thái Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Thái Minh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin passt de bal met de wreef. Valderrama rent richting de bal. Valderrama geeft een hoge lob. Thái Minh maakt een snoekduik en kopt de bal. Fenchurch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Văn Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Vũ passt de bal in één keer door. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh schiet op doel. Fenchurch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gargzdu Ginklanesys - Man Und 0:9

45e minuut.
Lacey komt het veld opgelopen. Ince komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Lucas onderschept slim de pass. Lucas passt de bal zonder na te denken. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh schiet op doel. Fenchurch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gargzdu Ginklanesys - Man Und 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gargzdu Ginklanesys 76%, Man Und 24%.
FC Gargzdu Ginklanesys - Man Und 0:10

52e minuut.
Klarin onderschept slim de pass. Inworp. Klarin met de inworp. Lacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey geeft de bal voor. Fenchurch bokst de bal weg.

53e minuut.
Văn Vũ onderschept slim de pass. Văn Vũ probeert naar een medespeler te passen. Thái Minh rent richting de bal. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... Fenchurch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gargzdu Ginklanesys - Man Und 0:11

59e minuut.
Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ geeft een hoge lob. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla geeft de bal voor. Thái Minh krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ince kopt de bal weg. Ginola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ockernahl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ockernahl krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Buchla is nu in balbezit. Buchla probeert naar een medespeler te passen. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hill probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thái Minh de bal. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Ginola de bal. Thái Minh is nu in balbezit. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gargzdu Ginklanesys - Man Und 0:12

77e minuut.
Ockernahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ockernahl met een sublieme pass. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh schiet op doel. Fenchurch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gargzdu Ginklanesys - Man Und 0:13

83e minuut.
Ockernahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ockernahl geeft een lange en hoge pass. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh geeft een hoge lob. Ince krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gargzdu Ginklanesys - Man Und 0:14

85e minuut.
Hill geeft een lange en hoge pass. Pikoulas kopt de bal weg. Daar is Naylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gargzdu Ginklanesys 67%, Man Und 33%.
FC Gargzdu Ginklanesys - Man Und 0:14