Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MiKo Stanbridge United FC
4-3-1-2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.5 gemiddelde waardering 19.6
matig Schieten zwak
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Bergeron rent richting de bal. Bergeron geeft een hoge lob. Crisciuolo probeert naar een medespeler te passen. Reed is nu in balbezit. Reed haalt uit met een fantastische trap. Fox bokst de bal weg.

11e minuut.
Regis geeft een hoge lob. Kursik kopt de bal weg. Klungelig pakt Crisciuolo de bal. Reed is nu in balbezit. Reed schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fox met een harde bal richting middenveld. Vodehnal kopt de bal weg. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MiKo - Stanbridge United FC 1:0

33e minuut.
Bergeron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sansom is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romão. Sansom raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
Kursik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kursik met een sublieme pass. Romão speelt de bal door. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed schiet op doel. Fox kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Navarro Muñoz onderschept slim de pass. Navarro Muñoz passt de bal in één keer door. Jackson kan de bal niet met de borst controleren. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed haalt uit met een fantastische trap. Fox kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiKo 27%, Stanbridge United FC 73%.
MiKo - Stanbridge United FC 1:0

50e minuut.
Daar is Bergeron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romão met een sublieme pass. Sansom is nu in balbezit. Reed verovert de bal door een tackle van achteren. Reed draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Navarro Muñoz kopt de bal weg. Jackson rent richting de bal. Boyd legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jackson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reed neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MiKo - Stanbridge United FC 2:0

71e minuut.
Klungelig pakt Barkley de bal. Crisciuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisciuolo passt de bal met de wreef. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fox trapt de bal weg van het doel. Vodehnal kopt de bal weg. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MiKo - Stanbridge United FC 3:0

79e minuut.
Jackson rent richting de bal. Jackson passt de bal in één keer door. Romão probeert naar een medespeler te passen. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MiKo - Stanbridge United FC 4:0

84e minuut.
Fox probeert naar een medespeler te passen. Crisciuolo kopt de bal weg. Barkley heeft problemen om de bal te vangen. Reed is nu in balbezit. Reed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MiKo - Stanbridge United FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiKo 34%, Stanbridge United FC 66%.
MiKo - Stanbridge United FC 5:0