Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MiKo Barking Invicta
3 Back-1 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.2 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


16e minuut.
Kursik is nu in balbezit. Kursik passt de bal in één keer door. Vodehnal probeert naar een medespeler te passen. Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Vodehnal onderschept slim de pass. Vodehnal passt de bal zonder na te denken. Ward rent richting de bal. Ward schiet op doel. Na een snelle pass probeert Regis de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Regis verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson verovert de bal door een tackle van achteren. Ward is nu in balbezit. Ward schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiKo 44%, Barking Invicta 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MiKo - Barking Invicta 0:0

46e minuut.
Bowyer speelt de bal door. Ruddock heeft problemen om de bal te vangen. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward rent richting de bal. Ward schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bergeron geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Russo met de inworp. Ruddock bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruddock draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Jackson speelt de bal door. Kursik is nu in balbezit. Kursik passt de bal in één keer door. Reed heeft problemen om de bal te vangen. Reed draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Bergeron verovert de bal door een tackle van achteren. Bergeron met een sublieme pass. Kursik probeert naar een medespeler te passen. Reed rent richting de bal. Reed schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Milligan de bal. Hancock rent richting de bal. Milligan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hancock raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruddock legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiKo 34%, Barking Invicta 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MiKo - Barking Invicta 0:0