Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coalville Bantams Bromsgrove Albion
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Johnson probeert de bal aan de voet te houden. Craig rent richting de bal. Lyttle onderschept slim de pass. Lyttle draait met de bal, schiet en ... Vogel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coalville Bantams - Bromsgrove Albion 1:0

30e minuut.
Wheatley geeft een hoge lob. Inworp. Clark zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mansfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansfield draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coalville Bantams 38%, Bromsgrove Albion 62%.
Coalville Bantams - Bromsgrove Albion 1:0

53e minuut.
Goods is nu in balbezit. Goods geeft een hoge lob. Wheatley bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansfield is nu in balbezit. Mansfield geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Brazil is nu in balbezit. Brazil geeft een hoge lob. Suker kopt de bal weg. Lyttle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyttle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bull is nu in balbezit. Marcelo onderschept slim de pass. Marcelo speelt de bal door. Willis rent richting de bal. Willis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Willis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marvel komt het veld opgelopen. Brazil met een snelle inworp. Devonshire rent richting de bal. Devonshire schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Stubbs de bal. Stubbs geeft een lange en hoge pass. Stockdale controleert de bal met de borst. Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Bull schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coalville Bantams 51%, Bromsgrove Albion 49%.
Coalville Bantams - Bromsgrove Albion 1:0