Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kettering Park Northfleet Ajax
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Claridge rent richting de bal. Claridge geeft een lange en hoge pass. Daar is Pike, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbyshire is nu in balbezit. Derbyshire schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Inworp. Milligan met een snelle inworp. Pike speelt de bal door. Thistle is nu in balbezit. Thistle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hobbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbs passt de bal zonder na te denken. Shearer rent richting de bal. Thistle onderschept slim de pass. Thistle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pike verovert de bal door een tackle van achteren. Pike met een sublieme pass. Schоles met een sublieme pass. Derbyshire rent richting de bal. Derbyshire schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Park 61%, Northfleet Ajax 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kettering Park - Northfleet Ajax 0:0

64e minuut.
Shearer rent richting de bal. Hobbs onderschept slim de pass. Hobbs met een sublieme pass. Thistle is nu in balbezit. Thistle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kettering Park - Northfleet Ajax 1:0

66e minuut.
Shearer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shearer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shearer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cheung kopt de bal weg. Derbyshire is nu in balbezit. Derbyshire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sharpe rent richting de bal. Sharpe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kerr de bal. Derbyshire rent richting de bal. Derbyshire draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bale geeft de bal voor. Inworp. Claridge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thomas rent richting de bal. Thomas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Park 58%, Northfleet Ajax 42%.
Kettering Park - Northfleet Ajax 1:0