Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DODY FC Fulham FC
Normal Tactiek Corner
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 31.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Källstrand geeft een hoge lob. Villa is nu in balbezit. Villa haalt uit met een fantastische trap. Mount probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - Fulham FC 0:1

11e minuut.
Jansen trapt de bal weg van het doel. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot probeert naar een medespeler te passen. Villa rent richting de bal. Villa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - Fulham FC 0:2

14e minuut.
Villa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robson. Villa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galdea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Wanatowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - Fulham FC 0:3

25e minuut.
Källstrand speelt de bal door. Wanatowicz rent richting de bal. Wanatowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Villa de bal. Villa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - Fulham FC 0:4

27e minuut.
Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Richardson komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Owеn passt de bal met de wreef. Daar is Källstrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Källstrand speelt de bal door. Villa is nu in balbezit. Villa passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Källstrand rent richting de bal. Källstrand geeft een hoge lob. Daar is Robson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanatowicz rent richting de bal. Wanatowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea geeft een hoge lob. Wanatowicz rent richting de bal. Wanatowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - Fulham FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DODY FC 73%, Fulham FC 27%.
DODY FC - Fulham FC 0:5

56e minuut.
Pişcot geeft de bal voor. Robson heeft problemen om de bal te vangen. Wanatowicz rent richting de bal. Wanatowicz haalt uit met een fantastische trap. Jansen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - Fulham FC 0:6

59e minuut.
Galdea met een sublieme pass. Daar is Wanatowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanatowicz geeft een lange en hoge pass. Villa is nu in balbezit. Villa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihályi komt het veld opgelopen. Dean komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Howson met de inworp. Owеn probeert naar een medespeler te passen. Bale rent richting de bal. Henderson is nu in balbezit. Henderson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Środoń geeft de bal voor. Wanatowicz heeft problemen om de bal te vangen. Wanatowicz passt de bal zonder na te denken. Henderson rent richting de bal. Henderson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelicano komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Owеn bereikt de bal nog maar net als eerste. Owеn probeert naar een medespeler te passen. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Owеn rent richting de bal. Owеn draait met de bal, schiet en ... Cəfərzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Środoń geeft een lange en hoge pass. Brady kopt de bal weg. Neal is nu in balbezit. Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Villa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jansen probeert naar een medespeler te passen. Coleman kopt de bal weg. Gray probeert de bal aan de voet te houden. Wanatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - Fulham FC 0:7

77e minuut.
Howson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gray heeft problemen om de bal te vangen. Owеn bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cəfərzadə trapt de bal weg van het doel. Wanatowicz is nu in balbezit. Gray begaat een overtreding. Wanatowicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Howson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owеn bereikt de bal nog maar net als eerste. Owеn passt de bal in één keer door. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Henderson is nu in balbezit. Henderson draait met de bal, schiet en ... Cəfərzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bale rent richting de bal. Bale geeft een lange en hoge pass. Cəfərzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Wanatowicz rent richting de bal. Wanatowicz passt de bal zonder na te denken. Henderson is nu in balbezit. Henderson schiet op doel. Cəfərzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DODY FC - Fulham FC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DODY FC 42%, Fulham FC 58%.
DODY FC - Fulham FC 1:7