Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walsall Carthusians Dover Athletic
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


28e minuut.
Sutton rent richting de bal. Fowler onderschept slim de pass. Fowler passt de bal in één keer door. Ball is nu in balbezit. Ball schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walsall Carthusians - Dover Athletic 0:1

36e minuut.
Hackett met een snelle inworp. Bacon is nu in balbezit. Bacon passt de bal met de wreef. Way bereikt de bal nog maar net als eerste. Way schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
John Barnes rent richting de bal. Price verovert de bal door een tackle van achteren. Price speelt de bal door. Sutton is nu in balbezit. Sutton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walsall Carthusians 49%, Dover Athletic 51%.
Walsall Carthusians - Dover Athletic 0:1

47e minuut.
Fowler is nu in balbezit. Sutton is nu in balbezit. Fowler verovert de bal door een tackle van achteren. Ball bereikt de bal nog maar net als eerste. Ball haalt uit met een fantastische trap. Shorey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doyle met de inworp. Bacon is nu in balbezit. Bacon haalt uit met een fantastische trap. Way heeft problemen om de bal te vangen. BeardsIey bokst de bal weg.

71e minuut.
Pearce is nu in balbezit. Pearce met een sublieme pass. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Ball bereikt de bal nog maar net als eerste. Ball draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mullen speelt de bal door. Ball rent richting de bal. Ball geeft een hoge lob. Price is nu in balbezit. Price geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walsall Carthusians 60%, Dover Athletic 40%.
Walsall Carthusians - Dover Athletic 0:1