Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dover Athletic Kettering Celtic
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Ginola rent richting de bal. Ginola passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pearce de bal. Ginola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Crawford met een sublieme pass. Ginola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginola passt de bal in één keer door. Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brown schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Garnacho is nu in balbezit. Johnston bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnston passt de bal in één keer door. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton draait met de bal, schiet en ... Stephens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stephens speelt de bal door. Klungelig pakt Johnston de bal. Ball met een sublieme pass. Sutton rent richting de bal. Sutton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dover Athletic - Kettering Celtic 1:0

21e minuut.
Best Law kopt de bal weg. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnston maakt een afschuwelijke overtreding. Johnston krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Crawford passt de bal zonder na te denken. Garnacho rent richting de bal. Garnacho speelt de bal door. Ball rent richting de bal. Ball schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dover Athletic 52%, Kettering Celtic 48%.
Dover Athletic - Kettering Celtic 1:0

52e minuut.
Pearce geeft de bal voor. Pedro kan de bal niet met de borst controleren. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Ball rent richting de bal. Ball schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Stephens trapt de bal weg. Spencer rent richting de bal. Spencer met een sublieme pass. Ginola is nu in balbezit. Ginola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Smitһ met de inworp. Best Law rent richting de bal. Best Law geeft een hoge lob. Ginola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginola haalt uit met een fantastische trap. BeardsIey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Best Law is nu in balbezit. Met opzet legt Pearce zijn tegenspeler op de grond. Best Law raakt geblesseerd tijdens het duel. Best Law zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ginola rent richting de bal. Ginola draait met de bal, schiet en ... BeardsIey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Crawford passt de bal in één keer door. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Johnston. Johnston krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
Price kopt de bal weg. Ball probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rudd rent richting de bal. Rudd speelt de bal door. Ball probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dover Athletic 57%, Kettering Celtic 43%.
Dover Athletic - Kettering Celtic 1:0