Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brackley Publicans Whitehawk Albion
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Klungelig pakt River de bal. Henry rent richting de bal. Henry probeert naar een medespeler te passen. Iling-Junior rent richting de bal. Iling-Junior draait met de bal, schiet en ... Lacey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Henry is nu in balbezit. Hill rent richting de bal. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
River met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Claridge met een snelle inworp. Henry rent richting de bal. Henry geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Henry de bal. Henry passt de bal zonder na te denken. Iling-Junior is nu in balbezit. Iling-Junior schiet op doel. Larsson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ruddock rent richting de bal. Ruddock speelt de bal door. Wood rent richting de bal. Wanchope rent richting de bal. Wanchope schiet op doel. Paal!

31e minuut.
Claridge geeft een hoge lob. Beardsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetherall verovert de bal door een tackle van achteren. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry schiet op doel. Lacey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Hill is nu in balbezit. Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope met een sublieme pass. Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Wood de bal. Wanchope is nu in balbezit. Ruddock bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope verovert de bal door een tackle van achteren. Wanchope schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brackley Publicans - Whitehawk Albion 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brackley Publicans 49%, Whitehawk Albion 51%.
Brackley Publicans - Whitehawk Albion 0:1

63e minuut.
Hill onderschept slim de pass. Wanchope verovert de bal door een tackle van achteren. Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brackley Publicans - Whitehawk Albion 0:2

79e minuut.
Hill is nu in balbezit. Wanchope verovert de bal door een tackle van achteren. Wanchope haalt uit met een fantastische trap. Stevens is nu in balbezit. Stevens geeft de bal voor. Knight probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassett rent richting de bal. Hill onderschept slim de pass. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brackley Publicans - Whitehawk Albion 1:2

90e minuut.
Bassett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Henry rent richting de bal. Henry met een sublieme pass. Iling-Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Iling-Junior schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brackley Publicans 59%, Whitehawk Albion 41%.
Brackley Publicans - Whitehawk Albion 1:2