Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whitehawk Albion Highgate County FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Wanchope is nu in balbezit. Kelly is nu in balbezit. Kelly probeert naar een medespeler te passen. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tempt passt de bal in één keer door. Lineker is nu in balbezit. Larsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lineker wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lineker kan niet meer verder spelen. Kemp komt het veld opgelopen. Tempt legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Sanchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk Albion - Highgate County FC 0:1

36e minuut.
Kelly is nu in balbezit. Kelly passt de bal in één keer door. Kemp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk Albion - Highgate County FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitehawk Albion 55%, Highgate County FC 45%.
Whitehawk Albion - Highgate County FC 0:2

48e minuut.
River passt de bal in één keer door. Nethercott is nu in balbezit. Nethercott passt de bal met de wreef. Daar is Kemp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Doeltrap. Longstaff trapt de bal weg. Tempt kopt de bal weg. Klungelig pakt Kemp de bal. Kemp haalt uit met een fantastische trap. Sanchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Tempt is nu in balbezit. Kemp rent richting de bal. Tempt is nu in balbezit. Kemp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemp schiet op doel. Sanchez bokst de bal weg.

72e minuut.
McIlroy rent richting de bal. McIlroy passt de bal zonder na te denken. Wilshere bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitehawk Albion 60%, Highgate County FC 40%.
Whitehawk Albion - Highgate County FC 0:2