Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invincible United FC Penzance Town
Normal Tactiek 451
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 27.3
unsatisfactory Schieten average
poor Passen average
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Simons rent richting de bal. Simons speelt de bal door. Orford bereikt de bal nog maar net als eerste. Monkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Monkou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincible United FC - Penzance Town 0:1

10e minuut.
Dean rent richting de bal. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis passt de bal in één keer door. Monkou is nu in balbezit. Monkou haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hancock met de inworp. Daar is Francis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francis passt de bal zonder na te denken. Orford bereikt de bal nog maar net als eerste. Orford haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Danns passt de bal in één keer door. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Orford schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Orford naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invincible United FC 58%, Penzance Town 42%.
Invincible United FC - Penzance Town 0:1

57e minuut.
Simons verovert de bal door een tackle van achteren. Simons speelt de bal door. Monkou is nu in balbezit. Monkou schiet op doel. Southall probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincible United FC - Penzance Town 0:2

62e minuut.
Dean geeft een hoge lob. Francis heeft problemen om de bal te vangen. Francis met een sublieme pass. Monkou is nu in balbezit. Monkou schiet op doel. Hendrie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invincible United FC 52%, Penzance Town 48%.
Invincible United FC - Penzance Town 0:2