Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whitehawk City Blitzkrieg Wonderers
Normal Tactiek Hacked
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 30.9
weak Schieten good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Wróblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróblewski passt de bal in één keer door. Konsa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kusznir is nu in balbezit. Kusznir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk City - Blitzkrieg Wonderers 0:1

13e minuut.
Taylor met een snelle inworp. Rideout onderschept slim de pass. Wróblewski geeft een hoge lob. Kusznir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusznir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Gallagher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dirksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirksen met een sublieme pass. Wróblewski rent richting de bal. Wróblewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garjelea komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Konsa de bal. Kusznir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusznir draait met de bal, schiet en ... John Barnes bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Williams kopt de bal weg. Basiaga controleert de bal met de borst. Basiaga passt de bal zonder na te denken. Taylor rent richting de bal. Taylor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Milligan onderschept slim de pass. Milligan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Molkowski de bal. Suker bereikt de bal nog maar net als eerste. Suker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Krynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones rent richting de bal. Krynicki onderschept slim de pass. Krynicki geeft de bal voor. Taylor kopt de bal weg. John Barnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Wróblewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Konsa de bal. Kusznir is nu in balbezit. Kusznir draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Milligan kopt de bal weg. Klungelig pakt Kusznir de bal. Wise is nu in balbezit. Kusznir verovert de bal door een tackle van achteren. Kusznir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk City - Blitzkrieg Wonderers 0:2

37e minuut.
Tefelis geeft een hoge lob. Wróblewski is nu in balbezit. Williams is nu in balbezit. Wróblewski onderschept slim de pass. Wróblewski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kusznir is nu in balbezit. Kusznir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk City - Blitzkrieg Wonderers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitehawk City 81%, Blitzkrieg Wonderers 19%.
Whitehawk City - Blitzkrieg Wonderers 0:3

46e minuut.
Wojciekiewicz komt het veld opgelopen. Olivera komt het veld opgelopen. Poggioni komt het veld opgelopen. Pesoa komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea met een sublieme pass. Pesoa met een sublieme pass. Poggioni is nu in balbezit. Poggioni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Olivera passt de bal zonder na te denken. Krynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krynicki passt de bal zonder na te denken. Pesoa is nu in balbezit. Pesoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk City - Blitzkrieg Wonderers 0:4

66e minuut.
Taylor passt de bal met de wreef. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Rideout rent richting de bal. Wojciekiewicz onderschept slim de pass. Taylor geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Garjelea is nu in balbezit. Garjelea geeft een lange en hoge pass. Pesoa rent richting de bal. Pesoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk City - Blitzkrieg Wonderers 0:5

71e minuut.
Pesoa geeft een hoge lob. Daar is Olivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konsa is nu in balbezit. Olivera onderschept slim de pass. Olivera schiet op doel. John Barnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tucker de bal. John Barnes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pesoa is nu in balbezit. Pesoa geeft een hoge lob. Taylor kopt de bal weg. Olivera is nu in balbezit. Olivera haalt uit met een fantastische trap. John Barnes bokst de bal weg.

75e minuut.
Krynicki rent richting de bal. Krynicki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jones de bal onder controle te krijgen. Poggioni is nu in balbezit. Poggioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk City - Blitzkrieg Wonderers 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitehawk City 85%, Blitzkrieg Wonderers 15%.
Whitehawk City - Blitzkrieg Wonderers 0:6