Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ShukuX Dylan CF
Dale con todo Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Parra rent richting de bal. Sarcos onderschept slim de pass. Sarcos passt de bal met de wreef. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Romo geeft een lange en hoge pass. Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja geeft een hoge lob. Luna rent richting de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chacón probeert de bal aan de voet te houden. Ojeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ferraresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraresi geeft een hoge lob. Chacón is nu in balbezit. Sarcos onderschept slim de pass. Sarcos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Sarcos rent richting de bal. Sarcos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pedríquez de bal. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Mora passt de bal in één keer door. Sarcos rent richting de bal. Sarcos passt de bal in één keer door. Luna is nu in balbezit. Luna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ShukuX 71%, Dylan CF 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ShukuX - Dylan CF 0:0

50e minuut.
Nava is nu in balbezit. Nava geeft een hoge lob. Limardo heeft problemen om de bal te vangen. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Dylan CF 0:1

53e minuut.
Pedríquez met een sublieme pass. Parra is nu in balbezit. Parra speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. Cabrera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Ferraresi geeft een hoge lob. Inworp. Cepeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ShukuX - Dylan CF 1:1

73e minuut.
Klungelig pakt Castellini de bal. Ferraresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castellini krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Bermúdez speelt de bal door. Ferraresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraresi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Luna de bal. Luna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Parra speelt de bal door. Romo rent richting de bal. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Navea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ShukuX - Dylan CF 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ShukuX 44%, Dylan CF 56%.
FC ShukuX - Dylan CF 2:1