Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 23:28
  • Competitiewedstrijd: Liga D.16
  • Stadion: C.A.C.C Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1739
Milonguita FC Capitán América FC
Normal Tactiek 343
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 26.2
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Carrario probeert de bal aan de voet te houden. Jerome probeert naar een medespeler te passen. Nimo kopt de bal weg. Klungelig pakt Brückner de bal. Brückner schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milonguita FC - Capitán América FC 0:1

12e minuut.
Barja onderschept slim de pass. Barja passt de bal in één keer door. Clark rent richting de bal. Brückner is nu in balbezit. Brückner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Rotela onderschept slim de pass. Rotela passt de bal met de wreef. Nardin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clark rent richting de bal. Clark draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Murtz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Clark de bal. Clark speelt de bal door. Brückner is nu in balbezit. Brückner draait met de bal, schiet en ... Jerome probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Carrario de bal. Jerome probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Barja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cogliandro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milonguita FC 56%, Capitán América FC 44%.
Milonguita FC - Capitán América FC 0:1

49e minuut.
Cogliandro geeft een lange en hoge pass. Carrario controleert de bal met de borst. Brückner rent richting de bal. Brückner schiet op doel. Jerome werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Massini geeft de bal voor. Inworp. Luna met een snelle inworp. Frediger rent richting de bal. Frediger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milonguita FC - Capitán América FC 1:1

59e minuut.
Dachary geeft een hoge lob. Massini kopt de bal weg. Daar is Pizzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cogliandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogliandro geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Milonguita FC - Capitán América FC 1:2

61e minuut.
Gallego onderschept slim de pass. Murtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzo begaat een overtreding. Murtz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

67e minuut.
Inworp. Dachary met de inworp. Nimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimo geeft een lange en hoge pass. Brückner krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milonguita FC - Capitán América FC 1:3

74e minuut.
Silvera passt de bal in één keer door. Murtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Murtz probeert naar een medespeler te passen. Cogliandro is nu in balbezit. Cogliandro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Murtz heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Pizzo met de inworp. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Nardin kopt de bal weg. Ramos geeft de bal voor. Cogliandro kopt de bal weg. Brückner is nu in balbezit. Brückner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Pizzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimo passt de bal met de wreef. Clark is nu in balbezit. Clark draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Gallego de bal. Silvera bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvera speelt de bal door. Beudoret is nu in balbezit. Beudoret haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ramos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panguilef zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frediger is nu in balbezit. Frediger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milonguita FC - Capitán América FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milonguita FC 65%, Capitán América FC 35%.
Milonguita FC - Capitán América FC 2:3