Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biel-Seeland CHROBRY_1946
534 Tactiek OFF-TOT
50% Balbezit 50%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
49 gemiddelde waardering 56.8
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Kropf verovert de bal door een tackle van achteren. Pijoan verovert de bal door een tackle van achteren. Pijoan met een sublieme pass. Laportosa rent richting de bal. Laportosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - CHROBRY_1946 0:1

7e minuut.
Von Gunten speelt de bal door. Lauterburg is nu in balbezit. Săpunaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Săpunaru krijgt een gele kaart. Lauterburg raakt geblesseerd tijdens het duel. Toomingas komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Brenna geeft de bal voor. Inworp. Lauterburg met een snelle inworp. Laportosa is nu in balbezit. Laportosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Morrison geeft een hoge lob. Lauterburg kopt de bal weg. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten verovert de bal door een tackle van achteren. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Öztel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Toomingas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toomingas passt de bal zonder na te denken. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa schiet op doel. Öztel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Šušnjić heeft problemen om de bal te vangen. Šušnjić geeft de bal voor. Von Siebenthal is nu in balbezit. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Toomingas passt de bal in één keer door. Von Siebenthal probeert naar een medespeler te passen. Laportosa is nu in balbezit. Laportosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - CHROBRY_1946 0:2

32e minuut.
Toomingas probeert naar een medespeler te passen. Šušnjić rent richting de bal. Šušnjić speelt de bal door. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Toomingas is nu in balbezit. Toomingas passt de bal met de wreef. Daar is Lauterburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lauterburg geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Morrison met de inworp. Šušnjić rent richting de bal. Šušnjić geeft de bal voor. Laportosa springt en kopt de bal. Öztel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap. Öztel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biel-Seeland 89%, CHROBRY_1946 11%.
FC Biel-Seeland - CHROBRY_1946 0:2

46e minuut.
Bürgi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Pijoan met een sublieme pass. Toomingas speelt de bal door. Von Siebenthal is nu in balbezit. Bürgi rent richting de bal. Bürgi schiet op doel. Öztel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Klungelig pakt Alarcón de bal. Toomingas onderschept slim de pass. Toomingas met een sublieme pass. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Öztel trapt de bal weg. Pijoan speelt de bal door. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap. Öztel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - CHROBRY_1946 0:3

59e minuut.
Pijoan verovert de bal door een tackle van achteren. Pijoan passt de bal zonder na te denken. Toomingas met een sublieme pass. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Öztel trapt de bal weg. Morrison rent richting de bal. Morrison geeft de bal voor. Bürgi kopt de bal weg. Öztel bokst de bal weg. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - CHROBRY_1946 0:4

66e minuut.
Lauterburg is nu in balbezit. Lauterburg geeft een lange en hoge pass. Von Gunten kopt de bal weg. Von Siebenthal is nu in balbezit. Von Siebenthal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pijoan verovert de bal door een tackle van achteren. Kuwas onderschept slim de pass. Toomingas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toomingas krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Rondo passt de bal met de wreef. Šušnjić is nu in balbezit. Šušnjić passt de bal zonder na te denken. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal schiet op doel. Öztel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal schiet op doel. Öztel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - CHROBRY_1946 0:5

72e minuut.
Báló geeft een lange en hoge pass. Von Siebenthal kopt de bal weg. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Öztel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Báló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kropf rent richting de bal. Báló onderschept slim de pass. Báló geeft een lange en hoge pass. Öztel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Alarcón passt de bal zonder na te denken. Rondo is nu in balbezit. Šušnjić begaat een overtreding. Šušnjić krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Šušnjić onderschept slim de pass. Šušnjić speelt de bal door. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap. Öztel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - CHROBRY_1946 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biel-Seeland 81%, CHROBRY_1946 19%.
FC Biel-Seeland - CHROBRY_1946 0:6