Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudos Suertudos Locos Navajas
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.2
hopeless Schieten weak
hopeless Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Sorto passt de bal met de wreef. Bogran is nu in balbezit. Rene rent richting de bal. Bogran verovert de bal door een tackle van achteren. Bogran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Bogran is nu in balbezit. Moreno rent richting de bal. Bogran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Fletes controleert de bal met de borst. Sorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorto passt de bal met de wreef. Bogran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogran haalt uit met een fantastische trap. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos Suertudos 37%, Locos Navajas 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rudos Suertudos - Locos Navajas 0:0

49e minuut.
Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Moradel is nu in balbezit. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Suertudos - Locos Navajas 1:0

61e minuut.
Moradel met een harde bal richting middenveld. Fletes kan de bal niet met de borst controleren. Sorto probeert naar een medespeler te passen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Arita onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Claros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Betanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Betanco haalt uit met een fantastische trap. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Suertudos - Locos Navajas 2:0

80e minuut.
Moreno onderschept slim de pass. Moreno passt de bal in één keer door. Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Bogran is nu in balbezit. Bogran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo geeft de bal voor. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes verovert de bal door een tackle van achteren. Fletes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos Suertudos 27%, Locos Navajas 73%.
Rudos Suertudos - Locos Navajas 2:0