Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 21:27
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: FC Moroos Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6000
FC Moroos ANFIELD LFC
v1 Tactiek tre4tre
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
41.6 gemiddelde waardering 53.7
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Grant geeft een lange en hoge pass. Daar is Ástvaldsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Hayward probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Moroos - ANFIELD LFC 0:1

9e minuut.
Məmmədoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədoğlu geeft de bal voor. Daar is Pellegrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... Hayward verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Valiente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hollywood bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino verovert de bal door een tackle van achteren. Pellegrino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Moroos - ANFIELD LFC 0:2

14e minuut.
Məmmədoğlu passt de bal zonder na te denken. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollywood verovert de bal door een tackle van achteren. Pellegrino verovert de bal door een tackle van achteren. Pellegrino draait met de bal, schiet en ... Hayward bokst de bal weg.

21e minuut.
Işıklar kopt de bal weg. Michelazzi heeft problemen om de bal te vangen. Ramsey maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ramsey naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Milewski probeert naar een medespeler te passen. Grant rent richting de bal. Grant passt de bal in één keer door. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ... Hayward kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Nośka de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pellegrino speelt de bal door. Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen. Hayward probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Valiente geeft een lange en hoge pass. Hayward probeert de bal aan de voet te houden. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Ferguson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Moroos - ANFIELD LFC 0:3

41e minuut.
Hollywood heeft problemen om de bal te vangen. Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu speelt de bal door. Pellegrino is nu in balbezit. Pellegrino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu geeft een hoge lob. Daar is Ferguson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Hayward probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pellegrino is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pellegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Moroos - ANFIELD LFC 0:4

44e minuut.
Məmmədoğlu passt de bal zonder na te denken. Macleod is nu in balbezit. Macleod passt de bal zonder na te denken. Ferguson rent richting de bal. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Głuszak komt het veld opgelopen. Sporleder komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Moroos 76%, ANFIELD LFC 24%.
FC Moroos - ANFIELD LFC 0:4

51e minuut.
Ástvaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak onderschept slim de pass. Valiente verovert de bal door een tackle van achteren. Pellegrino rent richting de bal. Pellegrino schiet op doel. Hayward verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Gyánó kopt de bal weg. Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu geeft een hoge lob. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak draait met de bal, schiet en ... Hayward probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manolov komt het veld opgelopen. Ćwieląg komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Hollywood met een sublieme pass. Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson onderschept slim de pass. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak schiet op doel. Hayward probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Nośka de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hollywood met een sublieme pass. Szymanek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sporleder. Sporleder krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ferguson geeft de bal voor. Valiente is nu in balbezit. Pellegrino onderschept slim de pass. Pellegrino draait met de bal, schiet en ... Hayward werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Moroos - ANFIELD LFC 0:5

81e minuut.
Pellegrino verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hollywood. Pellegrino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ćwieląg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ferguson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Stretch verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiente legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferguson raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferguson neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Szymanek met een snelle inworp. Işıklar is nu in balbezit. Işıklar passt de bal met de wreef. Stretch rent richting de bal. Stretch geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Ferguson rent richting de bal. Pellegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ástvaldsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson onderschept slim de pass. Ferguson draait met de bal, schiet en ... Hayward probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Moroos 71%, ANFIELD LFC 29%.
FC Moroos - ANFIELD LFC 0:5