Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kingsway Crystals Thamesmead Town FC
352 Tactiek Higher attack
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
37.3 gemiddelde waardering 53.9
weak Schieten formidable
adequate Passen very good
average Verdedigen average


2e minuut.
Gazza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scholes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholes speelt de bal door. Éder is nu in balbezit. Éder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Freedman bereikt de bal nog maar net als eerste. Freedman geeft een lange en hoge pass. Éder kopt de bal weg. Derbin is nu in balbezit. Derbin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Thamesmead Town FC 0:1

4e minuut.
Oponente kopt de bal weg. Di Canio is nu in balbezit. Di Canio passt de bal in één keer door. Derbin rent richting de bal. Derbin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Bowyer trapt de bal weg van het doel. Freedman kopt de bal weg. Éder is nu in balbezit. Éder draait met de bal, schiet en ... Bowyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Freedman de bal onder controle te krijgen. Freedman passt de bal in één keer door. Derbin heeft problemen om de bal te vangen. Derbin schiet op doel. Bowyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Twine rent richting de bal. Éder verovert de bal door een tackle van achteren. Éder met een sublieme pass. Derbin is nu in balbezit. Derbin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Thamesmead Town FC 0:2

24e minuut.
Bogle controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Freedman maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Éder kopt de bal weg. Derbin rent richting de bal. Derbin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Di Canio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Twine. Di Canio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scholes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Derbin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Thamesmead Town FC 0:3

32e minuut.
Edwards is nu in balbezit. Edwards geeft een hoge lob. Di Canio kopt de bal weg. Éder rent richting de bal. Éder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Thamesmead Town FC 0:4

34e minuut.
Scholes geeft een hoge lob. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie verovert de bal door een tackle van achteren. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin draait met de bal, schiet en ... Bowyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Potts de bal. Éder rent richting de bal. Éder schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Di Canio probeert naar een medespeler te passen. Derbin rent richting de bal. Derbin passt de bal met de wreef. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder schiet op doel. Bowyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Rush kan de bal niet met de borst controleren. Scholes rent richting de bal. Scholes passt de bal zonder na te denken. Éder rent richting de bal. Éder schiet op doel. Bowyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Éder is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingsway Crystals 70%, Thamesmead Town FC 30%.
Kingsway Crystals - Thamesmead Town FC 0:4

46e minuut.
Pickles rent richting de bal. Pickles geeft een lange en hoge pass. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder draait met de bal, schiet en ... Bowyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Thamesmead Town FC 0:5

48e minuut.
Éder kopt de bal weg. Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes geeft de bal voor. Éder is nu in balbezit. Éder haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Gazza verovert de bal door een tackle van achteren. Gazza geeft een lange en hoge pass. Éder is nu in balbezit. Éder draait met de bal, schiet en ... Bowyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Thamesmead Town FC 0:6

58e minuut.
Scholes met een sublieme pass. Freedman met een sublieme pass. Derbin is nu in balbezit. Derbin schiet op doel. Bowyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Thamesmead Town FC 0:7

63e minuut.
Southgate is nu in balbezit. Gazza verovert de bal door een tackle van achteren. Gazza passt de bal met de wreef. Éder rent richting de bal. Éder draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pickles geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rush kopt de bal weg. Freedman heeft problemen om de bal te vangen. Freedman speelt de bal door. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Derbin is nu in balbezit. Derbin haalt uit met een fantastische trap. Bowyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Potts is nu in balbezit. Potts geeft een lange en hoge pass. Di Canio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Canio passt de bal in één keer door. Éder is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Campbell heeft problemen om de bal te vangen. Oponente is nu in balbezit. Oponente passt de bal in één keer door. Éder rent richting de bal. Éder draait met de bal, schiet en ... Bowyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Thamesmead Town FC 0:8

78e minuut.
Gazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazza geeft een lange en hoge pass. Beattie probeert de bal met de borst te controleren. Derbin rent richting de bal. Derbin draait met de bal, schiet en ... Bowyer bokst de bal weg. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Potts legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Éder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Éder legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Thamesmead Town FC 0:9

81e minuut.
Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Freedman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Derbin de bal. Derbin draait met de bal, schiet en ... Bowyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Derbin de bal. Derbin draait met de bal, schiet en ... Bowyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Inworp. Southgate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Canio speelt de bal door. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin draait met de bal, schiet en ... Bowyer bokst de bal weg.

90e minuut.
Derbin rent richting de bal. Derbin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Éder de bal. Éder haalt uit met een fantastische trap. Bowyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Thamesmead Town FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingsway Crystals 69%, Thamesmead Town FC 31%.
Kingsway Crystals - Thamesmead Town FC 0:10