Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Tolhuijs Shikke F.C.
T1_obv451 Tactiek drama
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 63.1
average Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Muñoz Llompart heeft problemen om de bal te vangen. Maestre probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. Mous werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Mous speelt de bal door. Bernadina kopt de bal weg. Klungelig pakt Trică de bal. van der Tol rent richting de bal. van der Tol haalt uit met een fantastische trap. Cerci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Otağ passt de bal in één keer door. Zasyad’vovk is nu in balbezit. Zasyad’vovk passt de bal zonder na te denken. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Shikke F.C. 0:1

14e minuut.
Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazalcı is nu in balbezit. Otağ verovert de bal door een tackle van achteren. Otağ geeft de bal voor. Muñoz Llompart maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Zasyad’vovk met een sublieme pass. Szewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczyk geeft een hoge lob. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. Mous kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Trică speelt de bal door. Daar is Otağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otağ met een sublieme pass. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap. Mous kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Otağ zal de hoekschop nemen. Muñoz Llompart maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Laseroms trapt de bal weg van het doel. Bernadina kopt de bal weg. Özşener geeft een lange en hoge pass. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mändl kopt de bal weg. Zasyad’vovk heeft problemen om de bal te vangen. Zasyad’vovk speelt de bal door. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Shikke F.C. 0:2

35e minuut.
Bernadina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muñoz Llompart rent richting de bal. Éger is nu in balbezit. Zasyad’vovk verovert de bal door een tackle van achteren. Zasyad’vovk draait met de bal, schiet en ... Mous kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Muñoz Llompart passt de bal zonder na te denken. Maestre rent richting de bal. Maestre probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Llompart heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. Mous verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Młynek heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart geeft de bal voor. Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Shikke F.C. 0:3

44e minuut.
Muñoz Llompart heeft problemen om de bal te vangen. Éger bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart onderschept slim de pass. Muñoz Llompart schiet op doel. Mous maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Shikke F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Tolhuijs 71%, Shikke F.C. 29%.
SC Tolhuijs - Shikke F.C. 0:4

49e minuut.
Zasyad’vovk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasyad’vovk met een sublieme pass. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. Mous maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Shikke F.C. 0:5

52e minuut.
Maestre rent richting de bal. Maestre heeft problemen om de bal te vangen. Maestre passt de bal met de wreef. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Gazalcı de bal. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Özdeğirmenci met een sublieme pass. Schijvenaar probeert de bal met de borst te controleren. Laseroms schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laseroms krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Klungelig pakt Zasyad’vovk de bal. Éger is nu in balbezit. Zasyad’vovk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zasyad’vovk krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Schijvenaar verovert de bal door een tackle van achteren. Mändl is nu in balbezit. Mändl passt de bal in één keer door. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özşener zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maestre rent richting de bal. Maestre geeft de bal voor. Muñoz Llompart krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Reiziger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maestre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Özşener passt de bal zonder na te denken. Maestre is nu in balbezit. Maestre passt de bal in één keer door. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ passt de bal met de wreef. Zasyad’vovk rent richting de bal. Zasyad’vovk passt de bal met de wreef. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Otağ zal de hoekschop nemen. Muñoz Llompart maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Shikke F.C. 0:6

77e minuut.
Özdeğirmenci passt de bal in één keer door. Maestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestre speelt de bal door. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Maestre rent richting de bal. Maestre geeft de bal voor. Otağ is nu in balbezit. Otağ geeft de bal voor. Muñoz Llompart krijgt zijn hoofd ertegen. Mous verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Mändl kan de bal niet met de borst controleren. Mändl speelt de bal door. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart schiet op doel. Mous maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Maestre heeft problemen om de bal te vangen. Maestre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Shikke F.C. 0:7

85e minuut.
Trică geeft de bal voor. Maestre kopt de bal weg. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. Mous maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Tolhuijs 68%, Shikke F.C. 32%.
SC Tolhuijs - Shikke F.C. 0:7