Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ardeo Parlea WALLACHIA
442 Tactiek univ
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
60.8 gemiddelde waardering 61.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Areni met een sublieme pass. Roma is nu in balbezit. Sánchez Álvarez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Areni neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Perner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vujanović is nu in balbezit. Vujanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - WALLACHIA 0:1

5e minuut.
Mirović onderschept slim de pass. Mirović probeert naar een medespeler te passen. Le Coz is nu in balbezit. Le Coz geeft de bal voor. Pršutić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Daar is Morhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morhan geeft de bal voor. Le Coz bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Coz geeft een hoge lob. Pršutić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kresa speelt de bal door. Morhan heeft problemen om de bal te vangen. Weissinger met een sublieme pass. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Pršutić is nu in balbezit. Atencio onderschept slim de pass. Atencio geeft een hoge lob. Mirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zambrzycki speelt de bal door. Weissinger rent richting de bal. Weissinger passt de bal met de wreef. Vujanović is nu in balbezit. Vujanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Mirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirović geeft de bal voor. Polanía kopt de bal weg. Le Coz bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Coz geeft een hoge lob. Colasanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pršutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršutić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ardeo Parlea - WALLACHIA 1:1

27e minuut.
Hochschorner met een sublieme pass. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa speelt de bal door. Pršutić rent richting de bal. Pršutić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hall met een sublieme pass. Areni is nu in balbezit. Areni passt de bal met de wreef. Vujanović rent richting de bal. Vujanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Chyba speelt de bal door. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morhan krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Colasanto probeert naar een medespeler te passen. Roma rent richting de bal. Weissinger probeert naar een medespeler te passen. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Le Coz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics verovert de bal door een tackle van achteren. Dugonics speelt de bal door. Areni geeft de bal voor. Roma springt en kopt de bal. Perner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vujanović rent richting de bal. Vujanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - WALLACHIA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 56%, WALLACHIA 44%.
FC Ardeo Parlea - WALLACHIA 1:2

47e minuut.
Vujanović geeft een lange en hoge pass. Perner met een sublieme pass. Dugonics kopt de bal weg. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pršutić rent richting de bal. Hall rent richting de bal. Polanía onderschept slim de pass. Polanía haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Polanía rent richting de bal. Polanía geeft de bal voor. Atencio onderschept slim de pass. Kresa is nu in balbezit. Kresa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Areni met de inworp. Vujanović rent richting de bal. Vujanović geeft een hoge lob. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - WALLACHIA 1:3

64e minuut.
Egger rent richting de bal. Egger geeft een lange en hoge pass. Vujanović met een sublieme pass. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap. Perner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Areni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vujanović is nu in balbezit. Vujanović geeft de bal voor. Roma krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Perner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. Areni passt de bal zonder na te denken. Weissinger speelt de bal door. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - WALLACHIA 1:4

80e minuut.
Morhan geeft een hoge lob. Inworp. Areni met de inworp. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Weissinger passt de bal in één keer door. Areni rent richting de bal. Areni passt de bal zonder na te denken. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović draait met de bal, schiet en ... Perner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Kuffner onderschept slim de pass. Hochschorner onderschept slim de pass. Hochschorner passt de bal met de wreef. Polanía bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanía draait met de bal, schiet en ... Colasanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 56%, WALLACHIA 44%.
FC Ardeo Parlea - WALLACHIA 1:4