Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orange Town Mediterranea
My 442 up Tactiek TurnBall 2PTQ
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
43.9 gemiddelde waardering 41.5
goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Piłsudski geeft een lange en hoge pass. Teodosiev kopt de bal weg. Diolaiuti probeert de bal aan de voet te houden. Grupáč rent richting de bal. Grupáč haalt uit met een fantastische trap. Christiaen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Dorobanţu geeft de bal voor. Inworp. Ochetan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Larraín rent richting de bal. Larraín geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Christiaen probeert naar een medespeler te passen. Larraín kopt de bal weg. Dorobanţu is nu in balbezit. Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bruseghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiev rent richting de bal. Teodosiev geeft de bal voor. Ciregia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciregia draait met de bal, schiet en ... Christiaen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Christiaen speelt de bal door. Luntz kopt de bal weg. Dorobanţu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilim onderschept slim de pass. Wilim draait met de bal, schiet en ... Barszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orange Town - Mediterranea 1:0

38e minuut.
Mejía is nu in balbezit. Mejía geeft een hoge lob. Burzyński controleert de bal met de borst. Wilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilim draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Orange Town - Mediterranea 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orange Town 47%, Mediterranea 53%.
Orange Town - Mediterranea 2:0

48e minuut.
Diolaiuti rent richting de bal. Luntz is nu in balbezit. Luntz geeft een lange en hoge pass. Wilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilim draait met de bal, schiet en ... Barszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Cumerle geeft de bal voor. Inworp. Larraín met de inworp. Mejía is nu in balbezit. Mejía geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Domnişoru passt de bal zonder na te denken. Burzyński rent richting de bal. Met opzet legt Wilim zijn tegenspeler op de grond. Wilim is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

84e minuut.
Burzyński probeert naar een medespeler te passen. Nehoda probeert de bal met de borst te controleren. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru geeft de bal voor. Ciregia krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grupáč krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orange Town - Mediterranea 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orange Town 41%, Mediterranea 59%.
Orange Town - Mediterranea 2:1