Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.F. Ambra 1968 Larve
ANOMALO XW5 Tactiek ASB
39% Balbezit 61%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
40.6 gemiddelde waardering 66
adequate Schieten very good
good Passen outstanding
good Verdedigen formidable


7e minuut.
Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov passt de bal in één keer door. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu haalt uit met een fantastische trap. Memmo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Larve 0:1

10e minuut.
Memmo trapt de bal weg. Vercauteren kan de bal niet met de borst controleren. Vercauteren passt de bal in één keer door. Colić rent richting de bal. Colić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Larve 0:2

23e minuut.
Vladimirov kopt de bal weg. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Colić is nu in balbezit. Colić draait met de bal, schiet en ... Memmo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Scattaglia is nu in balbezit. Chişcanu onderschept slim de pass. Chişcanu geeft de bal voor. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Fruscio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vladimirov met een snelle inworp. Vercauteren heeft problemen om de bal te vangen. Vercauteren geeft de bal voor. Memmo bokst de bal weg. Mâlcu krijgt zijn hoofd ertegen. Memmo bokst de bal weg.

32e minuut.
Klungelig pakt Santia de bal. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruscio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fruscio krijgt een gele kaart.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Memmo met een harde bal richting middenveld. Soto kopt de bal weg. Colić rent richting de bal. Colić schiet op doel. Memmo bokst de bal weg.

44e minuut.
Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov passt de bal in één keer door. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu draait met de bal, schiet en ... Memmo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Larve 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 62%, Larve 38%.
F.F. Ambra 1968 - Larve 0:3

47e minuut.
Vladimirov is nu in balbezit. Daar is Vladimirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Colić rent richting de bal. Colić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Larve 0:4

50e minuut.
Colić passt de bal zonder na te denken. Daar is Vladimirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladimirov probeert naar een medespeler te passen. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu schiet op doel. Memmo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Chişcanu heeft problemen om de bal te vangen. Soto geeft de bal voor. Colić rent richting de bal. Colić schiet op doel. Memmo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Larve 0:5

54e minuut.
Vladimirov speelt de bal door. Klungelig pakt Mâlcu de bal. Met opzet legt Fruscio zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Fruscio moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fruscio schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

56e minuut.
Mannucci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto geeft een lange en hoge pass. Mâlcu maakt een snoekduik en kopt de bal. Memmo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Larve 0:6

60e minuut.
Vladimirov is nu in balbezit. Daar is Vladimirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladimirov probeert naar een medespeler te passen. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Remondi is nu in balbezit. Vercauteren onderschept slim de pass. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov geeft een hoge lob. Mâlcu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colić bereikt de bal nog maar net als eerste. Colić haalt uit met een fantastische trap. Memmo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov probeert naar een medespeler te passen. Colić rent richting de bal. Colić schiet op doel. Memmo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Larve 0:7

69e minuut.
Vladimirov passt de bal met de wreef. Mâlcu speelt de bal door. Colić rent richting de bal. Colić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Larve 0:8

70e minuut.
Mâlcu onderschept slim de pass. Mâlcu passt de bal zonder na te denken. Fam speelt de bal door. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Memmo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mâlcu krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Spiezie de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Larve 0:9

84e minuut.
Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov probeert naar een medespeler te passen. Mâlcu met een sublieme pass. Colić bereikt de bal nog maar net als eerste. Colić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Larve 0:10

88e minuut.
Everse probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vladimirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladimirov probeert naar een medespeler te passen. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Soto is nu in balbezit. Soto geeft een lange en hoge pass. Mâlcu kopt de bal weg. Vladimirov probeert de bal met de borst te controleren. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 68%, Larve 32%.
F.F. Ambra 1968 - Larve 0:10