Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azərbaycan Latvija
Kartal Yuvası Tactiek Typhoon 4-3-1-2
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
80.8 gemiddelde waardering 74.9
wonderbaarlijk Schieten formidabel
briljant Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


11e minuut.
Zakiroğlu met een sublieme pass. Veysəlov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laviņš. Laviņš krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Lətifov met een sublieme pass. Ordubadlı is nu in balbezit. Šķeltiņš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šķeltiņš krijgt een gele kaart. Ordubadlı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zakiroğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Veysəlov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zakiroğlu passt de bal zonder na te denken. Lətifov is nu in balbezit. Lətifov passt de bal in één keer door. Veysəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəlov schiet op doel. Celmiņš bokst de bal weg.

26e minuut.
Gailums bereikt de bal nog maar net als eerste. Mövlüyarov rent richting de bal. Mövlüyarov passt de bal met de wreef. Gailums bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailums haalt uit met een fantastische trap. Mirzəzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Šķeltiņš passt de bal in één keer door. Deglavs is nu in balbezit. Qarayev rent richting de bal. Deglavs onderschept slim de pass. Deglavs schiet op doel. Mirzəzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Gavars rent richting de bal. Gavars geeft een hoge lob. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan - Latvija 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan 43%, Latvija 57%.
Azərbaycan - Latvija 0:1

48e minuut.
Laviņš onderschept slim de pass. Laviņš geeft een hoge lob. Orucoğlu rent richting de bal. Deglavs verovert de bal door een tackle van achteren. Deglavs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Türksevər komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Haqverdiyev is nu in balbezit. Gailums rent richting de bal. Haqverdiyev onderschept slim de pass. Haqverdiyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Azərbaycan - Latvija 1:1

61e minuut.
Deglavs probeert naar een medespeler te passen. Laviņš probeert naar een medespeler te passen. Štrauss bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər rent richting de bal. Türksevər draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Klungelig pakt Lətifov de bal. Lətifov met een sublieme pass. Zakiroğlu rent richting de bal. Zakiroğlu geeft een hoge lob. Haqverdiyev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ordubadlı is nu in balbezit. Šķeltiņš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ordubadlı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zakiroğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Türksevər maakt een snoekduik en kopt de bal. Celmiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Kārtībnieks komt het veld opgelopen. Plicis komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kreitāns is nu in balbezit. Haqverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Šķeltiņš rent richting de bal. Haqverdiyev onderschept slim de pass. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... Celmiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haqverdiyev is nu in balbezit. Celmiņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ordubadlı zal de hoekschop nemen. Haqverdiyev springt en kopt de bal. Celmiņš probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Laviņš is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bruks zal de hoekschop nemen. Laviņš krijgt zijn hoofd ertegen. Mirzəzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Buitenspel voor Laviņš. Goede buitenspelval van de verdediging. Adilsoy komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ordubadlı met een sublieme pass. Məhəmmədov is nu in balbezit. Məhəmmədov passt de bal met de wreef. Zakiroğlu geeft de bal voor. Haqverdiyev krijgt zijn hoofd ertegen. Celmiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy passt de bal zonder na te denken. Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı geeft de bal voor. Türksevər maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vilps is nu in balbezit. Kārtībnieks met een sublieme pass. Deglavs rent richting de bal. Deglavs schiet op doel. Mirzəzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan - Latvija 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan 33%, Latvija 67%.
Azərbaycan - Latvija 1:2