Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portugal Latvija
5212E Tactiek Portugal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
77 gemiddelde waardering 77.8
incredible Schieten incredible
outstanding Passen incredible
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Freitas do Amaral onderschept slim de pass. Freitas do Amaral geeft de bal voor. Dzerviņš kopt de bal weg. Pizičs geeft een lange en hoge pass. Bikšenieks springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pólvora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laborco bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborco geeft een lange en hoge pass. Gralho springt en kopt de bal. Celmiņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - Latvija 1:0

27e minuut.
Canto e Castro heeft problemen om de bal te vangen. Canto e Castro speelt de bal door. Laborco rent richting de bal. Laborco geeft een lange en hoge pass. Torres springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pólvora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laborco geeft de bal voor. Gralho maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - Latvija 2:0

29e minuut.
Bruks probeert naar een medespeler te passen. Bikšenieks is nu in balbezit. Pólvora met een sublieme pass. Gralho rent richting de bal. Gralho haalt uit met een fantastische trap. Celmiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kreitāns geeft een lange en hoge pass. Ondulado met een sublieme pass. Gavars bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavars geeft een lange en hoge pass. Bikšenieks krijgt zijn hoofd ertegen. Ondulado bokst de bal weg.

33e minuut.
Dzerviņš kan de bal niet met de borst controleren. Dzerviņš met een sublieme pass. Bruks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruks geeft een lange en hoge pass. Bikšenieks krijgt zijn hoofd ertegen. Ondulado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Laborco is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laborco met een snelle inworp. Pólvora geeft de bal voor. Gralho krijgt zijn hoofd ertegen. Celmiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Raņķis is nu in balbezit. Valente geeft de bal voor. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... Celmiņš probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kreitāns geeft een hoge lob. Canto e Castro is nu in balbezit. Bikšenieks onderschept slim de pass. Bikšenieks haalt uit met een fantastische trap. Ondulado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - Latvija 2:1

43e minuut.
Pizičs rent richting de bal. Pizičs passt de bal zonder na te denken. Bruks rent richting de bal. Bruks geeft een lange en hoge pass. Bikšenieks springt en kopt de bal. Ondulado bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portugal - Latvija 2:2

44e minuut.
Bruks met een snelle inworp. Kreitāns speelt de bal door. Daar is Gavars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavars geeft een lange en hoge pass. Raņķis maakt een snoekduik en kopt de bal. Ondulado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal 58%, Latvija 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Portugal - Latvija 2:2

47e minuut.
Pizičs passt de bal zonder na te denken. Canto e Castro onderschept slim de pass. Bruks rent richting de bal. Bruks geeft de bal voor. Bikšenieks maakt een snoekduik en kopt de bal. Ondulado bokst de bal weg. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raņķis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - Latvija 2:3

53e minuut.
Bruks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruks passt de bal in één keer door. Bikšenieks is nu in balbezit. Bikšenieks schiet op doel. Ondulado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - Latvija 2:4

55e minuut.
Bruks passt de bal in één keer door. Bikšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavars bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavars geeft een lange en hoge pass. Raņķis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bruks is nu in balbezit. Bruks geeft de bal voor. Sena kan de bal niet met de borst controleren. Bikšenieks rent richting de bal. Bikšenieks draait met de bal, schiet en ... Ondulado bokst de bal weg.

66e minuut.
Valente heeft problemen om de bal te vangen. Valente passt de bal met de wreef. Pólvora speelt de bal door. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel. Celmiņš bokst de bal weg. Inworp. Gailums komt het veld opgelopen. Plicis komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pólvora kopt de bal weg. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Dzerviņš probeert naar een medespeler te passen. Bikšenieks is nu in balbezit. Bikšenieks draait met de bal, schiet en ... Ondulado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Plicis passt de bal met de wreef. Kreitāns is nu in balbezit. Kreitāns passt de bal met de wreef. Gailums rent richting de bal. Gailums schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kreitāns passt de bal in één keer door. Pizičs speelt de bal door. Bruks geeft de bal voor. Bikšenieks springt en kopt de bal. Ondulado probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dzerviņš controleert de bal met de borst. Kreitāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreitāns passt de bal zonder na te denken. Gailums rent richting de bal. Gailums haalt uit met een fantastische trap. Ondulado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kreitāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreitāns geeft een hoge lob. Bikšenieks kopt de bal weg. Gailums bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailums draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Inworp. Valente met de inworp. Laborco met een sublieme pass. Valente geeft de bal voor. Torres krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal 59%, Latvija 41%.
Portugal - Latvija 2:4