Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela Colombia
NTVZLA3CHUC Tactiek WC_431w1
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
79.9 gemiddelde waardering 77.1
uitmuntend Schieten uitstekend
wonderbaarlijk Passen wonderbaarlijk
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Tinjacá is nu in balbezit. Tinjacá passt de bal met de wreef. Liévano rent richting de bal. Liévano draait met de bal, schiet en ... Osuna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela - Colombia 0:1

15e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi geeft de bal voor. Mata maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuela - Colombia 1:1

16e minuut.
Tinjacá is nu in balbezit. Liévano rent richting de bal. Baena begaat een overtreding. Baena krijgt een gele kaart. Liévano raakt geblesseerd tijdens het duel. Gallego zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Liévano maakt een snoekduik en kopt de bal. Osuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Navajas is nu in balbezit. Quiroz rent richting de bal. Navajas onderschept slim de pass. Navajas geeft een lange en hoge pass. Liévano springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Navajas passt de bal zonder na te denken. Tinjacá rent richting de bal. Bolles begaat een overtreding. Bolles krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Daar is Gallego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia rent richting de bal. Valencia met een sublieme pass. Daar is Rincón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón draait met de bal, schiet en ... Leiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela 52%, Colombia 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venezuela - Colombia 1:1

46e minuut.
Finol komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Buitenspel voor Rincón. Goede buitenspelval van de verdediging. Trujillo Gaviria komt het veld opgelopen. Mayorga komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ulloa kopt de bal weg. Bolles geeft een lange en hoge pass. Rincón kopt de bal weg. Daar is Finol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finol draait met de bal, schiet en ... Leiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avelino komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ribas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Navajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas maakt een afschuwelijke overtreding. Salas krijgt een gele kaart.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Avelino stond buitenspel. Gallardo komt het veld opgelopen. Villareal komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gallardo stond buitenspel. Leguízamo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Villareal rent richting de bal. Villareal passt de bal in één keer door. Ribas rent richting de bal. Ribas geeft de bal voor. Meza kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Avelino is nu in balbezit. Avelino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela - Colombia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela 54%, Colombia 46%.
Venezuela - Colombia 1:2